SON DAKİKA

2 aylık hamile olan Ece Seçkin'den üzen haber! Bebeğini kaybetti...

2 aylık hamile olan Ece Seçkin'den üzen haber! Bebeğini kaybetti...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin’in annelik sevinci yarım kaldı. 2 aylık hamile olan şarkıcı bebeğini kaybetti. Bebeğin kalbi durunca ünlü şarkıcı önceki gün acilen ameliyata alındı. Seçkin, operasyon sonrası sosyal medyada bir paylaşım yaparak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Seslendirdiği 'Dibine Dibine', 'Adeyyo', 'Aman Aman' ve 'Olsun' gibi parçalarla hafızlara kazınan Ece Seçkin önceki gün apar topar ameliyata alındı.

Geçtiğimiz yıllarda pilot Çağrı Terlemez ile nikah masasına oturan Ece Seçkin’den üzen bir haber geldi. 2 aylık hamile olan şarkıcı bebeğini kaybetti.

Hürriyet'in haberine göre, bebeğin kalbi durunca ünlü şarkıcı önceki gün acilen ameliyata alındı. Seçkin, operasyon sonrası sosyal medyada bir paylaşım yaparak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

ECE SEÇKİN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI...

Seçkin yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

"Ameliyatım başarılı geçti. Arayan herkese çok teşekkür ederim. Telefonlara dönüş yapamadıklarımdan özür diliyorum. Konserimi iptal etmek zorunda kalmasaydık bu durumu bilmenizi ve üzülmenizi istemezdim."

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.