Duman'dan yeni albüm...11 yıl sonra yeni şarkıları yayınlandı..!

Duman'dan yeni albüm...11 yıl sonra yeni şarkıları yayınlandı..!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Duman, uzun bir aradan sonra yeni bir albüm müjdesiyle sevenlerini heyecanlandırdı. Grup, son olarak "Nerde Benim Kafam" ve "Kufi" adlı şarkılarını yayınlayarak dinleyicilerine sürpriz yaptı.

Bu şarkılar, grubun yakında çıkarmayı planladığı 16 parçalık yeni albümün birer öncüsü olarak öne çıkıyor.

Kaan Tangöze, Batuhan Mutlugil ve Ari Barokas, 2013 yılında çıkardıkları "Darmaduman" albümünden bu yana solo çalışmalar yapmış ve tekliler yayınlamışlardı. Ancak hayranlar, grup olarak yeni bir albüm bekleyişindeydiler.

Duman'ın Instagram hesabından yapılan duyuruda, "16 parçadan oluşan yeni albümün kayıtlarını tamamladık. Yakında sizlerle" mesajı paylaşıldı. Bu haberle birlikte Duman hayranları, grubun uzun zamandır beklenen yeni albümü için heyecanlanmaya başladı.

Duman'ın müzikal yolculuğundaki bu yeni durağı merakla bekleyen dinleyiciler, grup üyelerinin tecrübelerini ve yeni müzikal yaklaşımlarını nasıl yansıttıklarını görmek için sabırsızlanıyor.

“Kufi” yayında!

“Nerde Benim Kafam” yayında!

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.