Seda Sayan sünnet derisiyle gençleşmişti! Dr. Nüket Eroğlu: "Biz Müslüman ülke olduğumuz için..."

Seda Sayan sünnet derisiyle gençleşmişti! Dr. Nüket Eroğlu:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Estetik haberleriyle sık sık gündeme gelen Seda Sayan, en son göğüs kısmına sünnet derisi yaptırdı. Son yıllarda yaygın olan sünnet derisi tedavisine başvuran ünlü şarkıcının gençlik sırrı ile ilgili Dr. Nüket Eroğlu dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

61 yaşındaki Seda Sayan, daha genç görünmek için yüzüne ve göğüs dekoltesi bölgesine sünnet derisinden sıvı enjekte ettirdi. 3.5 milyon takipçisi olan Sayan, o anları Instagram hesabının hikayeler bölümünden de yayınlamıştı…

Seda Sayan'ın yeni gençlik sırrı ‘sünnet derisinden estetik’ ile ilgili Dr. Nüket Eroğlu dikkat çeken açıklamalar yaptı. Dr. Eroğlu, sünnet derisiyle ilgili "Biz Müslüman ülke olduğumuz için çok şanslıyız. ABD'de insanlar sıra bekliyor” dedi. Bu açıklamalar sosyal medyada gündeme oturdu.

Sünnet derisi uygulaması nedir?

Yenidoğanların sünnet derisinden elde edilen kök hücreler laboratuvar ortamında özel bir işlemden geçirilerek çoğaltılıyor. Akabinde hastanın ihtiyaç duyduğu bölgeye enjekte ediliyor. Uygun koşullarda laboratuvara teslim edilen sünnet derileri gerekli kalite kontrol işlemlerini takiben kültür işlemine alınıyor ve yaklaşık 6-8 haftada hücreler gözlenene kadar kültür işlemine devam edilir. Bu işlemden sonra hücreler uzun süreli saklamaya alınır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.