Fit vücudu ile övgüleri toplayan 49'luk güzel Pınar Altuğ'un zayıflama sırrı...

Fit vücudu ile övgüleri toplayan 49'luk güzel Pınar Altuğ'un zayıflama sırrı...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

15 yaşında bir kız çocuğu sahibi olan Pınar Altuğ yıllara meydan okuyan fit vücudu ile yaşıtlarını kıskandırıyor. Yağmur Atacan ile mutlu bir evliliği olan Pınar Altuğ, eşi ile aralarındaki yaş farkını sağlıklı yaşam, temiz beslenme ve spor ile adeta tersine çeviriyor. İşte zayıflama sırrı...

Pınar Altuğ fit vücuduyla yıllara meydan okudu - Magazin haberleri

Aralarında yaş farkı kalmadı! 49 yaşındaki Pınar Altuğ fit hali ve güzelliğiyle yıllara meydan okuyor.

Kendisinden 9 yaş küçük Yağmur Atacan ile 15 yıl önce evlenen Pınar Altuğ yaş aldıkça gençleşirken, artık bebek yüzlü olmayan eşi ile aralarındaki yaş farkını çoktan kapadı.

Son olarak sosyal medya hesabından tatil pozlarını paylaşan Pınar Altuğ, düzgün fiziği ile övgüleri topladı.

15 yaşında güzeller güzeli bir kız çocuğu sahibi olan Pınar Altuğ yıllara meydan okuyan fit vücudu ile yaşıtlarını kıskandırıyor.

Yağmur Atacan ile mutlu bir evliliği olan Pınar Altuğ, eşi ile aralarındaki yaş farkını sağlıklı yaşam, temiz beslenme ve spor ile adeta tersine çeviriyor.

Peki Pınar Altuğ'un fit kalmak için uyguladığı özel bir şey var mı? Güzel oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ sırrını açıkladı. İşte 49'luk güzel Pınar Altuğ'un zayıflama sırrı...

Oyuncu Pınar Altuğ'a geçtiğimiz günlerde "Hep çok fitsiniz. Formunuzu nasıl kuruyorsunuz?" diye soruldu. Altuğ, bu soruya şöyle yanıt verdi: "Formumu 4 yıldır aralıklı oruç tutmaya borçluyum, her gün 16 saat aç duruyorum. Tabii spor yapmayı da ihmal etmiyorum."

Ünlü oyuncu - sunucu Pınar Altuğ, sadece projeleriyle değil, aynı zamanda da özel hayatıyla da her zaman dikkat çekiyor. Kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan ile 2008 yılında dünyaevine giren Pınar Altuğ, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla da ilgi odağı olmayı başarıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.