SON DAKİKA

Afra Saraçoğlu derin yırtmaçlı elbisesi ile Barselona sokaklarında…

Afra Saraçoğlu derin yırtmaçlı elbisesi ile Barselona sokaklarında…
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanıyor. Son olarak derin yırtmaçlı siyah elbisesi ile peş peşe fotoğraflar paylaşan güzel oyuncuya Nurgül Yeşilay’dan yorum geldi.

Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam ve Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat veren ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Afra Saraçoğlu derin yırtmaçlı elbisesi ile iddialı pozlar verdi! Nurgül  Yeşilay'dan yorum geldi - Magazin Haberleri - TV100

Sosyal medya paylaşımları ile de dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu her paylaştığı poz ile beğeni yağmuruna tutuluyor.

Barcelona’da tatilde olan Afra Saraçoğlu tatilinden kareler paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Siyah derin yırtmaçlı elbisesi ile paylaştığı pozlar ile yine herkesi büyüleyen Afra Saraçoğlu, paylaşımına binlerce beğeni ve yorum aldı.

Yorum yapanlarda birisi de ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay oldu.

Yeşilçay, 'U baby sen ayrı güzel Barcelona ayrı güzel' yorumunu yaptı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.