SON DAKİKA

Aleyna Kalaycıoğlu: "Berkay bana şarkımın gelirlerini vermedi..!"

Aleyna Kalaycıoğlu:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Aleyna Kalaycıoğlu Bebek'te görüntülendi. Yeni şarkısını kendi yapım şirketinden çıkaracağını söyleyen Kalaycıoğlu "Çok ağzım yandı, artık kendi işimi kendim yapacağım" diyerek daha önce birlikte iş yaptığı Berkay'a kızgınlığını dile getirdi.

'HARİKA BİR İŞ GELİYOR' 
Bir iki hafta sonra yeni şarkı çıkaracağını ve ünlü bir isimle birlikte düet yapacağını söyleyen şarkıcı "Detay vermeyeyim ama harika bir iş geliyor. Son okumalarını yapacağım" dedi.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu 'çok hastaydım' dedi süper mini şortuyla şaşı  etti! Survivor'da cinsel ilişki itirafıyla çok konuşulan Aleyna...

'BERKAY'DA BAYAĞI SIKINTILI ŞEYLER YAŞADIM' 
Yeni şarkısını kendi yapım şirketinden çıkaracağını söyleyen Kalaycıoğlu "Çok ağzım yandı, artık kendi işimi kendim yapacağım, Berkay’da da bayağı sıkıntılı şeyler yaşadım, şarkımın gelirlerini vermedi, kötü durumlar yaşadım."

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu ve Şarkıcı Berkay'dan Öyle Bir Paylaşım Geldi  ki; Demet Akalın Ateş Püskürdü, Ayşe Yüksel de Kıskançlık Krizine Girdi! -  Ankara Yaşam Haberleri

'HAKETTİĞİMİ VERMESİ ONU YOKSUL YAPMAYACAKTI' 
"Kendisiyle defalarca görüştüm, hakkettiğim gelirleri bana vermesi onu yoksul yapmayacaktı, ben de biraz daha emin adımlarla yürümek istiyorum artık" diyerek Berkay'a olan kızgınlığını dile getirdi.

Survivor 2021 sezonunda 4. olan Aleyna Kalaycıoğlu, kendine has güzelliği ve yarışmadaki performansı nedeniyle kısa sürede milyonların tanıdığı bir isim haline geldi.

Yarışmadan sonra Beceremedin, Aldırma, Heykel, Yanımdadır gibi şarkılar seslendiren Aleyna Kalaycıoğlu, Sinan Akçıl'la yaşadığı aşkla da uzun süre gündemden düşmemişti.

Aleyna Kalaycıoğlu'nun adı 26 yaşındaki ünlü futbolcu Cengiz Ünver ile de anılmıştı. Bir süredir kendisini müziğe adayan Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajla sevenlerini heyecanlandırmıştı.

Survivor 2021 Aleyna kimdir, nereli, kaç yaşında, Survivor Aleyna  Kalaycıoğlu boyu kaç, doğum tarihi - İzmir Haber - Son dakika İzmir  haberleri

'HER TEKLİF ALTIN DEĞERİNDE' 
Survivor'a dönüş sinyalleri veren Kalaycıoğlu, ''All Star için teklif aldım değerlendiriyorum, Acun Ilıcalı’nın yaptığı her teklif altın değerinde" yanıtını vermişti.

Aleyna Kalaycıoğlu yine geçtiğimiz günlerde Berlin seyaheti hakkında, "Güzel geçti, orada klip çektik. Başıma da bir olay geldi. Sanırım dolandırıldım" açıklamasıyla dikkat çekmişti.

'KLİP ÇEKİMİ İÇİN 10 BİN EURO DOLANDIRILDIM' 
"Alman yönetmenler bulduk, ön ödemeyi de yaptık ama telefonlarımızı falan açmadılar. Klip çekimi için 10 bin euro (yaklaşık 290 bin TL) dolandırıldım."

'NE VARSA TÜRKLER'DE VAR' 
"Ben de çok sinirlendim. Klibi Türk bir yönetmene çektirdik, yine ne varsa Türkler'de var."

SAMİMİ GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI 
Aleyna Kalaycıoğlu, söz konusu klipte manken Kevin Njie ile samimi görüntüler vermişti. Genç şarkıcının senaryo gereği Kevin Njie ile yakınlaştıkları sahneler sebebiyle Alman basını tarafından gerçekten aşk yaşamışlar gibi haberler yapılmıştı.

Kevin’in hayranları, eşini de etiketledikleri paylaşımlarda, mankenin ciddi bir ilişkisi olduğunu yazmıştı. Sosyal medya üzerinden çok sayıda mesaj yazan Almanlar, Kalaycıoğlu'nu eleştirmişti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.