SON DAKİKA

Alina Boz'dan sevgilisi Umut Evirgen'le aşk pozu...

Alina Boz'dan sevgilisi Umut Evirgen'le aşk pozu...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Alina Boz, 4 yıldır aşk yaşadığı Mithan Can Özer'den ayrılmış ve kısa bir süre sonra adını ünlülerle yaşadığı aşklarla duyuran Umut Evirgen'le aşk yaşamaya başlamıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen çiçeği burnunda aşıklardan yeni paylaşım geldi.

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı ilişkilerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Umut Evirgen, kısa süre önce Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'den ayrılan Alina Boz'a kalbini kaptırmıştı.

Alina Boz-Umut Evirgen aşkından yeni kareler - Son Dakika Magazin Haberleri  | N-Life

'NİYETİM CİDDİ' 
Umut Evirgen, Alina’ya duygularının farklı, niyetinin ciddi olduğunu söylemişti. Ünlü çiftin sürpriz aşkı şok etkisi yaratırken tatilde çekilen fotoğrafları uzun süre magazin gündeminde yer almıştı.

ROMANTİK POZLAR 
Çift, geçtiğimiz günlerde Yunanistan’a gitmişti. Taze aşıklar, Muhsin Akgün objektifine poz vermiş ve ünlü çiftin fotoğrafları sosyal medyada gündem olmuştu.

YENİ POZ GELDİ! 
Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açan oyuncudan romantik paylaşım geldi. Alina Boz'un kalp emojisi ile yayınladığı fotoğrafa beğeni yağdı.

NE OLMUŞTU? 
Umut Evirgen, Alina Boz’la Eylül 2022'de tanıştı. Beğendiği oyuncuyu sosyal medyada takibe aldı. Alina takibe önce karşılık verse de, sevgilisi Mithat Can yanlış anlamasın diye hemen vazgeçti.

Alina Boz ile Mithat Can Özer, 10 Temmuz’da ayrıldı. Umut Evirgen, Alina’ya duygularının farklı, niyetinin ciddi olduğunu söyledi.

EVLİLİĞİ 2028'E ERTELEDİ! 
Bu teklif, evlilik planlarını 2028 yılına ertelediği için Mithat Can’ı terk eden Alina Boz'a ‘Umut’ oldu. 18 gündür beraber olan Alina Boz-Umut Evirgen çifti, Yunanistan’da birbirlerini tanıyor. Her şey yolunda giderse evlilik yakın.

Günlerdir magazin gündemini meşgul eden çift, son olarak Alina Boz'un 4.7 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınladığı bir fotoğrafla adlarından söz ettirdi.

Geçtiğimiz senelerde Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun gibi ünlü isimlerle aşk yaşayan Umut Evirgen, son olarak Serenay Sarıkayaile birlikteydi. İkili, geçtiğimiz sene yollarını ayırmış, uzun süre birlikte görüntü vermeyen ikiliden Sarıkaya'nın yakın çevresine; "Yorulduk, yürütemedik" dediği öğrenilmişti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.