Aras Bulut İynemli'nin abisinin eşi Eda İynemli: "Gördüğüm şiddeti tüm aile biliyordu! Kulak zarım patladı..."

Aras Bulut İynemli'nin abisinin eşi Eda İynemli:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Eşi Orçun İynemli’den kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetçi olan Eda İynemli, GÜNAYDIN’dan Ömer Karahan'a konuştu. İynemli “Darbeleri yüzünden kulak zarım patladı. Şiddete ailesi de şahit. Şikayetimi geri çektim ama eşim yine değişmedi. Hukuk savaşım sürecek” dedi. 

Eda İynemli, eşi Orçun İynemli tarafından darp edildiğini belirterek suç duyurusunda bulunmuştu. Olay, 22 Ekim 2023 günü Eda ve Orçun İynemli'nin Beşiktaş ilçesinde bulunan ikametinde meydana gelmişti. Evli çift birlikte aldıkları alkol sonrası tartışmaya başlamış, tartışma büyüyünce Orçun İynemli eşi Eda İynemli'yi darp etmişti.

KAMU DAVASI AÇILDI…

Eda İynemli'nin ihbarı sonrası emniyet güçleri evde yapılan aramada 50 gram ağırlığında uyuşturucu madde de ele geçirilmişti. Eda İynemli tarafından yapılan darp ve uyuşturucu ihbarı sonrası yürütülen soruşturma tamamlanmış, Orçun İynemli tutuklama talebiyle sevk edildiği hâkimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Ünlü oyuncu ile eşinin tartışması karakolda bitti! Orçun İynemli eşine  şiddet uygulamak ve uyuşturucu madde bulundurmakla

Eda İynemli şikayetini geri çekse de savcılık oyuncu hakkında 'Basit Yaralama' suçu kapsamında 1 yıla kadar hapis istemiyle kamu davası açmıştı. Bu tatsız olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Eda İynemli hukuk mücadelesine kaldığı yerden devam edeceğini belirterek yaşadıklarını ilk kez anlattı:

KULAK ZARIM PATLADI…

* Orçun İynemli bana şiddet uyguladığında ablası Yeşim de oradaydı, olanların hepsine şahit oldu. Beni tokatladığında yere düştüm, kendimi ondan korumaya çalışıyordum, beni yerde tekmelemeye başladı, acımasızca vuruyordu. Bu darbeleri sebebiyle kulak zarım patladı. 1 buçuk ay duyu kaybı yaşadım.

* Bu arada benim gördüğüm tek şiddet o günden ibaret değildi. Ben yine de bütün iyi niyetimi ve sevgimi ortaya koydum, desteğimi gösterdim, tedavi olması için yanında oldum. Barışmak için yalvardı, duygularımı kullandı, tedavi olacağına dair beni inandırdı, beni manipüle ederek darp şikayetimi geri çekmeme sebep oldu. Şikayetimi çektikten sonra ise bir anda hareketleri değişti.
 

Yazının devamı için TIKLAYIN!

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.