SON DAKİKA

Aras Bulut İynemli'nin Atatürk paylaşımına Sinan Akçıl'dan tepki!

Aras Bulut İynemli'nin Atatürk paylaşımına Sinan Akçıl'dan tepki!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

ABD merkezli dizi/film platformu Disney Plus'ın Atatürk'e yaptığı saygısızlığı sineye çekip ağzını bile açmayan Aras Bulut İynemli'nin Riyad’daki Süper Kupa finalinde yaşanan skandalın ardından paylaşım yapması ünlü sanatçı Sinan Akçıl'ı kızdırdı.

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa finalinde "Atatürk" pankartı ve tişörtüne izin verilmemesi ortalığı ayağa kaldırdı. Süper Kupa finalinde yaşanan skandalın ardından Fenerbahçe ve Galatasaray maça çıkmama kararı aldı. Sosyal medyada çığ gibi büyüyen olayla beraber sanat dünyasının pek çok önemli isim de "Atatürk" paylaşımlarıyla skandala tepki gösterdi.

Aras Bulut İynemli Atatürk filminden kareler

Bu isimlerden biri olan Aras Bulut İynemli ise sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Yurtta sulh, cihanda sulh. Ne mutlu Türküm diyene" ifadelerini kullandı.

Ancak geçtiğimiz aylarda Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak büyük bir titizlikle hazırlanan ve Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatına odaklanan "Atatürk" filminde rol alan İynemli, aynı hassasiyeti Disney'e karşı gösteremedi. Ermeni lobisinin baskılarına boyun eğen ABD merkezli dizi/film platformu Disney Plus, Atatürk dizisini yayınlamaktan son anda vazgeçti ve siyasi isimler başta olmak üzere her kesimden tepki gösterilmesine rağmen filmin başrol oyuncusundan 'çıt' sesi dahi çıkmadı.

SİNAN AKÇIL'DAN TEPKİ ÜSTÜNE TEPKİ!

İynemli'nin Disney konusundaki davranışının aksine şu anki tutarsız davranışları sosyal medya kullanıcıları tarafından "riyakarlık" olarak değerlendirilirken sevilen şarkıcı Sinan Akçıl da duruma sessiz kalmadı.

"GÜNAYDIN GEÇ UYANDIN AMA BİTTİ..."

Sinan Akçıl, Riyad'daki Süper Kupa finalinde yaşanan skandalın ardından paylaşım yapan Aras Bulut İynemli'yi yerden yere vurdu. "Disney daha ağırını yaptı kardeşim zamanında bu ülkeye ama tek kelime duymadık hiçbir oyuncudan." diyerek İynemli'ye seslenen Akçıl, şöyle konuştu:

"Filmi yasakladı mesela tüm dünyada yine sessizlik oldu. Şu anda trend olan şarkımdaki sözler çok uygun bu duruma, ‘Günaydın, geç uyandın ama bitti"

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.