SON DAKİKA

Arjantin'den Mauro Icardi ve Wanda Nara için flaş iddia: 'Öğrenince çılgına döndü..!'

Arjantin'den Mauro Icardi ve Wanda Nara için flaş iddia: 'Öğrenince çılgına döndü..!'
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası sarı kırmızılı kafile İstanbul'a dönerken şok gelişmeler yaşandı. Cimbom'un yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin Antalya maçı sonrası uçakta çılgına döndüğü iddia edildi. Arjantin basınından Caras'ta yer alan habere göre; Mauro Icardi, Wanda Nara ile L-Gante arasındaki gizli buluşmayı öğrenince çok öfkelendi. Haberde; Arjantin'e giden Wanda'nın, şarkıcı L-Gante'yi evinde ziyaret ettiği belirtildi.

Wanda Nara'nın giydiği kıyafet gündem oldu! - Spor Magazin Haberleri

ICARDI UÇAKTA ÇILDIRDI!

Caras.perfil.com'da yer alan habere göre Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile şarkıcı L-Gante arasındaki gizli buluşmayı öğrenince öfkeden patladı.

Mauro Icardi'den ayrılan Wanda Nara L-Gante ile sevgili oldu

Wanda Nara'nın Arjantin'e gittiği ve ünlü şarkıcı ile buluştuğu bildirildi.

Antalya'da oynanan maçın ardından takım arkadaşlarıyla birlikte uçakta bulunan Icardi'nin ise kulağına bu haberin gelmesinin uzun sürmediği belirtildi.

Haberi öğrenen Icardi'nin öfkeden adeta havaya uçtuğu yazıldı.

Uçakta bulunan tanıklar, Icardi'nin öfkesinin gözle görülür seviyede olduğunu ve takım arkadaşlarının onu sakinleştirmek için müdahale etmek zorunda kaldığını ifade etti.

Icardi'nin bu gelişmeyi duyduktan sonra herkesin ortasında "Yine mi?" şeklinde tepki verdiği aktarıldı.

Encontraron a Wanda Nara y L-Gante cenando juntos en medio de rumores de  romance | Ciudad Magazine

Öte yandan yıldız ismin sosyal medya hesabından kendi vücudundaki dövmeye benzeyen aslan görselini paylaştığı ve Wanda Nara'ya mesaj gönderdiği kaydedildi.

Icardi'nin aslan görseli paylaşarak "Köpek havladığında aslan asla arkasını dönmez" mesajını paylaştığı bildirildi.

Bunun gelişmelerin yanı sıra Icardi ile Wanda Nara arasındaki ayrılık dedikodularına rağmen ikilinin sosyal medya hesaplarında birlikteliğin devam ettiği vurgulandı.

L-GANTE KİMDİR?

2000'de Arjantin'de dünyaya gelen L-Gante, 2017'de ilk şarkısını çıkardı. L-Gante'nin 2021'de dünyaya gelen Jamaika isimli bir kız çocuğu var.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.