'Artık dünya ahiret ağabeyim' diyen Selen Görgüzel'in sözlerine eski eşi Hamdi Alkan'dan cevap geldi!

'Artık dünya ahiret ağabeyim' diyen Selen Görgüzel'in sözlerine eski eşi Hamdi Alkan'dan cevap geldi!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini noktalamıştı. Görgüzel, geçtiğimiz günlerde eski eşi Hamdi Alkan ile ilgili "Ben Hamdi'nin elinde büyüdüm. Sanki dünyada Hamdi'den başka adam kalmamış gibi bana durmadan 'Hamdi' diyorsunuz. Hamdi artık dünya ahiret ağabeyim, kardeşim. Allah onu mutlu etsin. İnsan istedi mi ağabey-kardeş de olur, bakın Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin de öyle. Ağabey-kardeşler." demişti. Önceki gün bir AVM'de görüntülenen Alkan, eski eşinin bu sözleriyle ilgili sorulardan kaçamadı.

Yönetmen Hamdi Alkan ile sekiz yıl süren evliliğini geçtiğimiz mart ayında tek celsede sonlandıran Selen Görgüzel, boşanmasının ardından gündemden düşmüyor.

İddialı pozlarıyla adından söz ettiren Görgüzel, açıklamalarıyla da polemiklere imza atıyor.

Selen Görgüzel, geçtiğimiz hafta bir mekanda sahne almıştı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, eski eşiyle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

“Ben Hamdi'nin elinde büyüdüm. Sanki dünyada Hamdi'den başka adam kalmamış gibi bana durmadan 'Hamdi' diyorsunuz. Hamdi artık dünya ahiret ağabeyim, kardeşim. Allah onu mutlu etsin. İnsan istedi mi ağabey-kardeş de olur, bakın Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin de öyle. Ağabey-kardeşler.”

"HERKESİN KENDİ HAYATI"

57 yaşındaki Hamdi Alkan, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere takıldı. Arkadaşlarıyla yemeğe gelen oyuncu, eski eşi Selen Görgüzel'in bu sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Beni bu konulara karıştırmayın, herkesin kendi hayatı o yüzden yorum yapmak ve konuyu uzatmak istemiyorum" açıklamasında bulundu.

Ayı kanı, sünnet derisi gibi estetik işlemlerle de gündem olan Görgüzel, açıklamalarıyla da kimi zaman tartışma yaratıyor. Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde eski eşi Hamdi Alkan ile ilgili "Onu düzenli olarak aldattım" açıklaması yaparak gündem olmuştu. Görgüzel "Hamdi Alkan'ı aldattınız mı?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

İç çamaşırsız şekilde dans eden Selen Görgüzel, kasığının açılmasına  aldırış etmedi

"YAKIŞIKLI ÇOCUK GEÇTİĞİNDE BÜTÜNÜNE BAKARIM"

“Evet ama gözle. Yakışıklı çocuk geçtiğinde bütününe bakarım. Hamdi'yi düzenli olarak aldattım. Hamdi'ye de hep bakıyordum. Güzel kadına, eve, arabaya ve çiçeğe bakarım. Eski eşim yönetmen olduğu ve oyuncu seçtiği için güzel kadın ya da erkek gördüğümde oyuncu olması için tanıştırıyordum.”

Şarkıcı, "Cinsel hayatınızda başarısız mısınız?" sorusuna ise "Benim libidom yüksek değildir ve sapyoseksüel biriyim. Cinsel hayat düşkünlüğüm yok, aklıma gelmiyor. Benim eril enerjim yüksektir. İlişkilerde baskın biriyim" cevabını vermişti.

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel yeni mesleğini açıkladı! Oyunculuk  ve şarkıcılıkla yetinmedi şimdi de...

Selen Görgüzel, geçen gün Akmerkez'de görüntülenmişti. Geçtiğimiz günlerde eski eşi Hamdi Alkan ile ilgili "Onu düzenli olarak aldattım" açıklaması yaparak herkesi şoke eden Görgüzel gazetecileri görünce adımlarını hızlandırdı.

Şarkıcı, "Ne sorucağınızı biliyorum. Artık konuşmayacağım. Ne zaman konuşsam olay oluyor" diyerek şaşırttı.

HABERLER || Selen Görgüzel'in fit hali dikkat çekti! - Magazin Haberleri -  Milliyet

Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında dayanamayıp açıklamalarda bulunan Görgüzel, "Her zamanki gibi yine yanlış anlaşıldım. Ben örf ve adetlerine bağlı ve ona göre hareket eden bir insanım. Benim öyle bir şey yapmam mümkün mü? Beni tanıyan herkes bilir böyle bir şey yapmayacağımı. Ayrıca ben o röportajımda o cümleyi espri olsun diye kullandım" diyerek sitem etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.