SON DAKİKA

Aşk söylentileri gerçek çıktı! Çağatay Ulusoy gönlünü rol arkadaşı güzel oyuncuya kaptırdı..!

Aşk söylentileri gerçek çıktı! Çağatay Ulusoy gönlünü rol arkadaşı güzel oyuncuya kaptırdı..!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Uzun yıllar Duygu Sarışın ile aşk yaşayan ve evlendiler, evlenecekler derken yollarını ayıran yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy gönlünü yine bir meslektaşına kaptırdı. Son olarak aynı dizide partner olan ve Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'ya benzerliği ile dikkat çeken güzel oyuncu Sümeyye Aydoğan aşk yaşadığı dedikoduları uzun zamandır konuşuluyordu. Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan ikilisinin aşk söylentileri gerçek çıktı. Çift, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyor. Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz günlerde Aydoğan için arkadaşının mekanında sürpriz doğum günü partisi düzenledi. İşte Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan aşkının belgesi...

Uzun zamandır konuşulan Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan arasındaki aşk söylentileri gerçek çıktı!

Birlikte rol aldıkları projede yakınlaşan çift, ilişkilerini gözlerden uzak bir şekilde yaşamaya çalışıyor.

Sümeyye Aydoğan'ın doğum günü partisi, Çağatay Ulusoy'un yakın arkadaşı İlyas Güngör'ün mekanında gerçekleşti. Bu organizasyonu Çağatay Ulusoy'un düzenlendiği konuşuluyor.

Ünlü oyuncunun yakın arkadaşları, Sümeyye Aydoğan'ı hem sosyal medyadan takibe başladı, hem de ortak arkadaşlarla sosyalleşmeler başladı.

Sevgililer, geçenlerde Mustafa Mert Koç'un sahne aldığı mekanda iki ayrı masada eğlendi.

Yan yana görüntülenmek ve dikkat çekmek istemeyen çift, ayrı ayrı yerlerde durup birbirlerine kaçamak bakışlar atarak Koç'u dinledi.

Balıkçılığa meraklı Çağatay Ulusoy, sevgilisine de bu hobisini aşılamış olacak ki Sümeyye Aydoğan da bir anda balıkçılık ile ilgili paylaşımlara başladı. Çift son olarak İsviçre'de baş başa tatil yaptı. Bakalım ikili daha ne kadar saklanacak.

Özel hayatını göz önünde yaşamaktan hoşlanmayan Çağatay Ulusoy, uzun yıllar birlikte olduğu Duygu Sarışın ile yollarını sessiz sedasız ayırmıştı...

Kaynak: SABAH - Ömer Karahan

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.