SON DAKİKA

Aşklarını dolu dizgin yaşayan Serenay Sarıkaya Mert Demir ilişkisi bir proje mi?

Aşklarını dolu dizgin yaşayan Serenay Sarıkaya Mert Demir ilişkisi bir proje mi?
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

BYHORSES TV'de ekrana gelen 'Elife'yle Sohbete Gel' programında son günlerin gözde aşıkları Seranay Sarıkaya ile Mert Demir'in ilişkisini masaya yatırıldı. Şarkıcı Esra Balamir'in konuk olduğu programda bu ilişkide Mert Demir'in Seranay Sarıkaya'yı beğendiği ama bu ilişiye mantıksal yaklaştığı iddia edildi.

Son olarak "Kimler Geldi Kimler Geçti" adlı internet dizisinde başrol oynayan Serenay Sarıkaya, gerek kariyeri gerek özel hayatıyla adından söz ettiriyor.

Magazin dünyası oyuncu Serenay Sarıkaya ile yıldızı hızla parlayan Mert Demir'in aşkıyla çalkalanıyor. Kimileri bu ilişkinin gerçek olmadığına inanıyor ve "reklam" damgası yapıştırıyor, kimileri de Serenay ve Mert'i birbirine çok yakıştırıyor.

Ünlü şarkıcı Mert Demir'le olan ilişkisiyle gündemden düşmek bilmeyen Serenay Sarıkaya aşkı BYHORSES TV'de ekrana gelen Elife Yılmaz'ın sunduğu 'Elife'yle Sohbete Gel' programında şarkıcı Esra Balamir ile masaya yatırıldı.

Esra Balamir: Mert çok yeni bir isim daha yolun çok başında. Serenay'ın reklama ihtiyacı çok.

Elife: Mert Demir konserlere giden iş yapan bir çocuk. Böyle bir popülariteye ihtiyacı yoktu ki. Şöyele bir tespitim var. Seranay Sarıkaya aşık.

Esra Balamir: Gözü kor oldu hiçbir şey görmüyor.

Elife: Ama Mert Demir

Esra Balamir: Kullanıyor... Söyle söyle

Elife: Kullanıyor demiyeyim de kırmakta istemiyorum kimseyi. Seranay Sarıkaya tanışmıyoruz ama ben çok seviyorum. Seranay Sarıkaya çok duygusal bakıyor olaya Aşık. Seranay Sarıkaya birini sevdiği zaman biraz tutkulu ve sahiplenişi zor vazgeçen bir insan olduğunu duyuyoruz. Ona para verip de birisiyle reklam aşkı yaşatamazsın. Ama burada Mert Demir Seranay'ı bence beğeniyor. Onu beğenmeyecek kimse yok. Ama bence o biraz proje gibi daha mantıksal bakıyor bu olaya. Bence Seranay da bu durumda bunu görmüyor ya da görmezden geliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.