SON DAKİKA

"Aylık 100 bin dolar kazanıyorum" itirafıyla dikkatleri çeken fenomen Merve Taşkın kaçtı mı?

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Geçtiğimiz günlerde "Aylık 100 bin dolar kazanıyorum" itirafıyla çokça konuşulan OnlyFans içerik üreticisi Merve Taşkın, Bali’ye taşındığını duyurdu. Birçok fenomen hakkında soruşturulma başlatıldığı bir dönemde taşınan Taşkın, Odatv’ye yaptığı açıklamada kaçtı iddialarını yalanladı.

Kaçtı dediler Odatv'ye konuştu... Merve Taşkın sopayı gösterdi.... Kimler var kimler - Resim: 7

“KARA PARA AKLASAM…”

Hakkında çıkan kara para aklama iddialarıyla ilgili konuşan Taşkın, fenomenlerin gözaltına alındığı bir dönemde ön plana çıktığının altını çizerek “Kara para aklıyor olsam neden kendimi bu kadar ön plana çıkartayım? Özellikle tüm influencerların bu dönemde kara para konusundan dolayı gözaltına alındığı bir süreçte” dedi.

Türkiye’den yaşadığı baskılar nedeniyle taşındığını yineleyen Taşkın, şunları da söyledi;

“Kara para aklamıyorum sadece Türk erkekleri vücudumu çok beğeniyor. Ve kaçmadım her zaman yurt dışına tatile gidiyordum 1 ya da maksimum 6 aylığına. Uzun zamandır temelli taşınmayı istiyordum daha yeni gerçekleşti bu isteğim. Sosyal medyada bana yapılan linçler ve yaşadığım mahkeme olayları bu taşınmaya karar verme surecimi hızlandırdı sadece.”

Kaçtı dediler Odatv'ye konuştu... Merve Taşkın sopayı gösterdi.... Kimler var kimler - Resim: 10

OPERASYONLARLA İLGİLENMİYOR...

Türkiye’de sosyal medya fenomenlerine yönelik başlatılan soruşturmaları sorduğumuzda bu konuyla ilgilenmediğini paylaşan Taşkın, sadece haberlere denk geldiğini ve hiçbir ismi tanımadığını dile getirdi.

OnlyFans Merve Taşkın'nın Kazancı Şok Etti! '100 Bin Dolar Yetmiyor,  Hedefim 1 Milyon Dolar'

“TÜRK AİLE YAPISINI BOZDUĞUNU DÜŞÜNENLER KOMİK”

Son zamanlarda sosyal medya mecralarında paylaşılan içerikler nedeniyle Türk siyasetinde “Aile yapısının bozulduğuna” dair tartışmalar başladı. Tiktok ve benzeri sosyal medya paylaşımlarını çok bilmediğini dile getiren Taşkın, tepkilere ise şu sözlerle cevap verdi;

“OnlyFans’ın Türk aile yapısını bozduğunu düşünenler çok komik. O zaman aile yapıları bozulmaya çok müsait bir toplumuz biz? Böyle miyiz? Her gördüğümüzü, her duyup, okuduğumuzu uygulamak zorunda değiliz. Önce herkes kendi zihin ve mantık süzgecinden geçirsin gördüklerini sonra birini taklit edecekse etsin.

Kimse zorla bu içerikleri izletmiyor size. Bunları görmek için ekstra çaba harcayıp, OnlyFans sitesinde hesap açıp, beni takip edip, mesaj atıp sonrasında içerikleri görüyorsunuz. Yani herkes isteyerek içeriklerimi görüp sonra şikâyet ediyor. Gizli gizli yazıyorlar, izliyorlar ama dışarıda asla bunu belli etmiyorlar. Kimler kimler var hesabımda bir bilseniz... Komik geliyor bu olanlar.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.