Berfu Yenenler'den şoke eden Adnan Oktar açıklaması: "Kız düşürme düzeneğinin aynısını ben..."

Berfu Yenenler'den şoke eden Adnan Oktar açıklaması:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katılan Berfu Yenenler 2015 senesinde Adnan Oktar örgütünün bir alışveriş merkezinde kendisine de yanaştığını paylaştı.

140journos’un yayınladığı ‘Kedicik’ belgeseli, tutuklanan ve binlerce yıl ceza alan Adnan Oktar’ın örgütünü yeniden gündeme getirdi. Belgeselde, örgütün özellikle lüks alışveriş merkezlerinde insanlara yanaştığı ve turnike sistemi ile Adnan Oktar’ın ağına insanları düşürdüğü anlatılmıştı.

Belgeselde, örgütün özellikle lüks alışveriş merkezlerinde insanlara yanaştığı ve turnike sistemi ile Adnan Oktar’ın ağına insanları düşürdüğü anlatılmıştı.

Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katılan sosyal medya fenomeni Berfu Yenenler, örgüt ile yaşadıklarını anlattı.

Yenenler’e AVM’de yaklaşan Adnan Oktar örgütünün elamanı, bir takı markasıyla işbirliği içinde olduklarını ve yakında Dubai’de çekime gideceklerini söylemiş.

Belgeseli izlerken paylaştığı hikayelerle yaşadıklarını anlatan Yenneler, güzellik yarışmasından yaklaşık 2 ay sonra Akasya AVM’de gezdiği sırada yanına aşırı iyi giyimli birinin geldiğini söyleyerek, aynı belgeselde anlatıldığı gibi 'manken veya oyuncu musunuz?' sorusuyla karşı karşıya kaldığını ifade etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.