Beyazlar içinde kırmızı halıda yürüdü! Özge Özacar 81. Venedik Film Festivali'ne damga vurdu!

Beyazlar içinde kırmızı halıda yürüdü! Özge Özacar 81. Venedik Film Festivali'ne damga vurdu!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Görkem' karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Özge Özacar 81. Venedik Film Festivali'nde boy gösterdi. Beyaz ışıltılı ve kuyruk detaylı uzun elbisesiyle kırmızı halıda yürüyen Özacar bu haliyle büyük beğeni topladı.

“Baba, Kısmet ve Kızılcık Şerbeti” gibi birçok başarılı projede boy gösteren Özge Özacar, İtalya'nın Venedik kentindeki Lido Yarımadası'nda bu yıl 81'incisi düzenlenen Uluslararası Venedik Film Festivali'ne gitti.

Kırmızı halıda beyaz straplez, ışıltılı ve kuyruk detaylı elbisesiyle yürüyen Özge Özacar bu haliyle takipçilerinden tam not aldı.

PEŞ PEŞE PAYLAŞTI…

Festivalden karelerini sosyal medya hesabından peş peşe paylaşan Özge Özacar'ın gönderi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

YORUM YAĞDI…

Güzel oyuncuya sosyal medyada; 'dünya güzeli', 'harika görünüyorsun', 'çok güzelsin', 'dünyanın en güzel kadını', 'büyük bir star' gibi yorumlar yapıldı.


 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.