Bir aşk hikayesinde mutlu son! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor...

Bir aşk hikayesinde mutlu son! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Uzun süredir aşk yaşayan ve evlilik kararı alan Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz çifti, eylül ayının ortasında dünyaevine girecek

Yargı dizisinde gösterdiği başarılı performansıyla adından söz ettiren Pınar Deniz, uzun süredir meslektaşı Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz sene ağustos ayında evlilik kararı alan çifti eylül ayında nikah masasına oturacak.

Yoksa Bebek mi Geliyor? Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım Apar Topar Evleniyor,  Tarih Belli Oldu!

EYLÜL AYINDA EVLENİYORLAR...

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bu yaz evlenecekleri konuşulan çift tarihi erteleyerek oturacakları evle ilgilendiler. Yargı dizisinden sonra gelen teklifleri kabul etmeyerek evinin dekorasyonunu tamamlayan Deniz ile Yıldırım, eylül ayının ortasında evlenecek. 

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım evleniyor - Fotoğraf Galerisi

Her fırsatta anne olmak istediğini dile getiren oyuncudan hamilelik haberinin de yakın zamanda geleceği konuşuluyor. Deniz nasıl bir gelinlik tercih edeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.