Boşanma iddialarına Ebru Gündeş'ten aşk pozu ile yanıt! Gündeş eşi Murat Özdemir ile karesini "İyi ki" diyerek paylaştı...

Boşanma iddialarına Ebru Gündeş'ten aşk pozu ile yanıt! Gündeş eşi Murat Özdemir ile karesini
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ebru Gündeş kızının babası Reza Zarrab ile boşandıktan sonra is insanı Murat Özdemir ile nikah masasına oturmuştu. Son günlerde haklarında boşanma iddiaları ortaya atılan Ebru Gündeş ile eşi Murat Özdemir'den aşk pozu geldi. Ebru Gündeş "İyi ki" notu ile paylaştığı kare ile 'mutluyuz' yanıtını vermiş oldu. İşte Ebru Gündeş'in eşi Murat Özdemir ile aşk pozu...

Ebru Gündeş'in evliliği kısa sürdü... Boşanma kararı mı aldı | Gerçek ne  çıktı

Başından üç evlilik geçen Ebru Gündeş'in, 2023'ün Aralık ayında 37 yaşındaki Murat Özdemir ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Çiftin arasındaki 12 yaş fark ise gündem olmuştu.

İki yıl önce arkadaş ortamında tanışan ve o dönem Selin Kabaklı ile evli olan Murat Özdemir'in eşinden boşanır boşanmaz Ebru Gündeş'e gönlünü kaptırdığı iddia edilmişti.

Ebru Gündeş ile yazılım şirketi sahibi Murat Osman Özdemir, 2023'ün son günlerinde başlayan ilişkilerini Dubai'de resmileştirdi.
Nikâhı, Türkiye Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan kıydı. Ebru Gündeş'in şahidi; Faruk Özbek, Murat Osman Özdemir'in şahidi ise Okan Küfeci oldu.

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir'in evliliğinde kriz: Boşanma iddiaları gündemde

Son günlerde haklarında boşanma iddiaları ortaya atılan Ebru Gündeş ile eşi Murat Özdemir'den aşk pozu geldi.

Ebru Gündeş "İyi ki" notu ile paylaştığı kare ile 'mutluyuz' yanıtını vermiş oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.