SON DAKİKA

Buse Terim, boşandıktan sonra ilk paylaşımını havalimanından yaptı!

Buse Terim, boşandıktan sonra ilk paylaşımını havalimanından yaptı!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı çifti 26 Mart 2024 tarihinde, 10 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişlerdi. Boşanmanın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Buse Terim, sosyal medyada sessizliğe bürünmüştü.

Teknik direktör Fatih Terim'in kızı Buse Terim, boşanmanın ardından sosyal medya hesabından, "Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık. Evliliğimizin bize hediyesi kızlarımız, daima önceliğimiz olacak. Bu zor geçiş sürecinde ailemizin, özellikle de çocuklarımızın mahremiyetine göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz" diyerek açıklamada bulunmuştu.

İşte Buse Terim'in tartışma konusu olan o ayakkabısı... foto galerisi -  Olay Gazetesi Bursa

İş insanı olmasının yanı sıra ınfluencerlık da yapan Buse Terim, bu açıklamasından sonra derin bir sessizliğe bürünmüş hiç bir paylaşım yapmamıştı.

TERİM SESSİZLİĞİNİ BOZDU...

Terim sosyal medya hesabından bu kez sessizliğini bozdu.

Bavul hazırladığı açıklayan Buse Terim, iş için yurtdışına seyahat edeceğini söyledi. Nereye gideceğini takipçilerinin tahmin etmesini isteyen Terim seçeneklere aşıklar şehri Paris'i, şarap başkenti Colmar'ı ve son olarak Milano'yu ekledi.

BAHÇEKAPILI'YI SİLDİ...

Terim'in ayrıca sosyal medya hesabından 'Bahçekapılı' soyadını silmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.