Çağatay Ulusoy bölüm başı ücretiyle rekor kırdı..!

Çağatay Ulusoy bölüm başı ücretiyle rekor kırdı..!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy Gaddar dizisinde alacağı bölüm başı ücretiyle rekor kırdı. Son dönemlerde internet dizi ve filmlerinde başarısıyla adından söz ettiren Çağatay Ulusoy ekranlara dönüyor. Yakında FOX TV'de başlayacak ‘Gaddar’ dizisinde yer alan Ulusoy'un dizide bölüm başına alacağı ücret dudak uçuklattı.

Çağatay Ulusoy Kıvanç Tatlıtuğ'u,

Dizi ve film sektörünün en üretken oyuncularının başında gelen Çağatay Ulusoy, Gaddar dizisiyle yaptığı anlaşmayla Türkiye’nin en pahalı oyuncusu oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Çağatay Ulusoy'un Gaddar dizisinde bölüm başına alacağı ücret belli oldu.

TÜRKİYE'NİN EN PAHALI OYUNCUSU…

Ulusoy,  yaptığı anlaşmayla Türkiye’nin en pahalı oyuncusu oldu. Son 2 yılda ‘Terzi ve Kübra’ dizileri ve ‘Centilmen’ filminde başrol oynayana başarılı oyuncu, Ay Yapım’ın merakla beklenen yeni dizisi Gaddar'da Levent rolünü canlandıracak. Yurt dışı satışı en çok olan oyuncuların başında da gelen Çağatay Ulusoy bölüm başı ücretiyle de rekor kırdı.

Çağatay Ulusoy bölüm başı ücretiyle rekor kırdı! - Bursa Hakimiyet

BÖLÜM BAŞI 2 MİLYON…

Sektördeki en yüksek ücrete imza atan başarılı oyuncunun eline bölüm başına 2 milyonu aşan bir ücret geçecek.

Böylece Çağatay Ulusoy, Aile’yle 1,5 milyona anlaşan Kıvanç Tatlutuğ’u aldığı ücrette geçmiş oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.