Cengiz Ünder sevgilisiyle ilk kez görüntülendi! İşte o görüntüler...

Cengiz Ünder sevgilisiyle ilk kez görüntülendi! İşte o görüntüler...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Fenerbahçe'nin Marsilya'dan 15 milyon Euro'ya transfer ettiği Cengiz Ünder, bu kez özel hayatı ile gündeme geldi. YIldız futbolcu geçtiğimiz ağustos ayında yeni bir aşka yelken açmıştı. Gözden uzak bir ilişki yaşayan Cengiz Ünder, sevgilisi ile ilk kez görüntülendi. 

Fenerbahçeli Cengiz Ünder'in Influencer aşkı - Fenerbahçe (FB) Haberleri  Spor

Yıldız futbolcu geçtiğimiz ağustos ayında yeni bir aşka yelken açmıştı. Cengiz Ünder kalbini sosyal medya fenomeni 27 yaşındaki Bilge Yenigül'e kaptırmıştı.

Cengiz Ünder'in Influencer aşkı | Mehmet Üstündağ Köşe Yazısı - Hürriyet  Haberler

"İLİŞKİLERİ HAKKINDA YORUM YAPMADILAR"

Habertürk'te yer alan habere göre, Cengiz Ünder ile Bilge Yenigül, 3 aydır yan yana hiç görüntülenmediler, sosyal medya hesaplarından birlikte fotoğraflarını da yayımlamadılar. Ünder ile Yenigül, ilk kez birlikte görüntülendi. Derya Uluğ'un Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserine giden Ünder ile Yenigül, ilişkileri hakkında yorum yapmadı.

Cengiz Ünder sevgilisi Bilge Yenigül ile ilk kez görüntülendi!

FENERBAHÇELİ DİĞER FUTBOLCULAR DA KONSERDEYDİ…

Fenerbahçeli diğer futbolcular İsmail Yüksek, Samet Akaydın, İrfan Can Kahveci; eşi Gözde Kahveci, İrfan Can Eğribayat; eşi Ceren Arpaçay Eğribayat da konseri seyretti.

Bilge Yenigül, Bursa Emine Örnek Anadolu Lisesi'nden dereceyle mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Tasarımı bölümünden mezun oldu.

Cengiz Ünder sevgilisi Bilge Yenigül ile ilk kez görüntülendi!

Yenigül, 2017'de Tarkan'ın Yolla' adlı şarkısının klibinde, 2018'de ise Ata Demirer'in 'Hedefim Sensin'de ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.