Cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Serenay Sarıkaya, dünyaca ünlü marka için kamera karşısına geçti...

Cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Serenay Sarıkaya, dünyaca ünlü marka için kamera karşısına geçti...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Türkiye'nin önde gelen oyuncularından Serenay Sarıkaya, dünyaca ünlü bir marka için çekildiği fotoğraflarla, sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncu siyahlar içindeki kombini ve bandıyla ilgi odağı oldu. İşte Serenay Sarıkaya'nın sosyal medyada da gündem olan o pozları!

Son olarak 'Aile' dizisinde hayat verdiği 'Devin' karakteriyle ününe ün katan Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabını sıklıkla kullanıyor.

Otel odasından paylaşım geldi…

Dünyaca ünlü bir markanın davetlisi olarak Seul’e giden güzel oyuncu, paylaşımlarıyla gündem oldu. Etkinlik için hazırlık anından bir video yayınlayan Sarıkaya, otel odasını da göstermeyi ihmal etmedi.

Yer aldığı projelerle gündemden düşmeyen güzel oyuncu, dünyaca ünlü bir giyim markası için kamera karşısına geçti. 

Serenay Sarıkaya'nın iddialı ve cesur tarzı takipçilerinden tam not alırken paylaşımına "Mükemmel", "Yine bir güneş gibi parladı", "Çok güzel", "Sen ne giysen yakışıyor", "Bu kadın asla yaşlanmayacak galiba" gibi yorumlar yapıldı.

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1991'de Ankara'da doğdu. Kariyerine 2006 yılında katıldığı "Türkiye'nin Yıldızları" yarışmasıyla adım attı. Ardından birçok dizi ve filmde rol aldı.

En çok bilinen yapımları arasında "Medcezir", "Fi", "Lale Devri" ve "İkimizin Yerine" gibi diziler bulunan Sarıkaya, hem oyunculuk kariyeri hem de güzelliğiyle geniş kitlelerin ilgisini çekti.

Uzun yıllardır Türk televizyon ve sinemasında önemli bir yer edinen oyuncu, hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemde kalmaya devam ediyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.