SON DAKİKA

Cesur tarzına yorum yağdı! Tescilli güzel Şevval Şahin'in 'Burning Man' tarzı sosyal medyayı salladı!

Cesur tarzına yorum yağdı! Tescilli güzel Şevval Şahin'in 'Burning Man' tarzı sosyal medyayı salladı!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yaşam tarzıyla ve özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Şevval Şahin, Nevada Çölü’nde düzenlenen festival Burning Man’e katıldı. Sosyal medya hesabından da peş peşe paylaşımlarda bulunan Şahin'in o halleri Şeyma Subaşı'nın tarzı ve paylaşımlarına benzetildi. Tescilli güzelin cesur tarzına beğeni ve yorum yağdı.

Özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, Burak Ateş ile yeni bir aşka yelken açtı.

Şevval Şahin ve Burak Ateş'in Bodrum romantizmi! Öpmelere doyamadı - Son  Dakika Magazin Haberleri

Kariyerinin yanı sıra Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarla dikkatleri üzerine çeken Şahin'in büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.

FESTİVALDEN PAYLAŞIMLAR YAPTI…

Son olarak dünyanın en çıldın festivallerinden biri olan biri olarak görülen Burning Man'e katılan Şahin'den peş peşe paylaşımlar geldi.

Tescilli güzel Şevval Şahin'in Burning Man tarzı olay oldu! Cesur tarzına yorum yağdı! "Şeyma'nın sayfası sandım" - Resim: 5

Nevada Çölü’nde 10 gün süren festivale bir markanın sponsorluğunda giden Şahin, koleksiyondan parçaları da paylaşmayı ihmal etmedi.

ŞEYMA SUBAŞI'NA BENZETİLDİ…

Tescilli güzel Şevval Şahin'in Burning Man tarzı olay oldu! Cesur tarzına yorum yağdı! "Şeyma'nın sayfası sandım" - Resim: 4

Şevval Şahin'in o halleri Şeyma Subaşı'nın tarzı ve paylaşımlarına benzetildi. Kusursuz fiziğiyle dikkat çeken Şahin'e yorum yağdı.

Tescilli güzel Şevval Şahin'in Burning Man tarzı olay oldu! Cesur tarzına yorum yağdı! "Şeyma'nın sayfası sandım" - Resim: 6

"BU FESTİVALDE GİYİNMEK YASAK MI?

Şevval Şahin'in paylaşımına; "Bu festivalde giyinmek yasak mı?", "Şeyma'nın sayfası sandım kopyala yapıştır olmuş", "Şeyma sandım", "Çok güzelsin", "Kızım heyken gibisin" gibi yorumlar geldi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.