Demet Özdemir'in reklam filminden alacağı ücret dudak uçuklattı...

Demet Özdemir'in reklam filminden alacağı ücret dudak uçuklattı...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Demet Özdemir'in yeni bir reklam filmi için anlaştığı rakam, dudak uçuklattı. Duyanların kulağına inanamadığı rakam ‘Yok artık’ dedirtti.

Son olarak ‘Adım Farah’ dizisi ile ekranlara gelen ünlü oyuncu Demet Özdemir sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiriyor.

Demet Özdemir, Pantene'in Yeni Reklam Filmi İçin Kamera Karşısına Geçti!  Fotoğrafları - Foto Galerisi - foto haberleri

Ünlü bir mobilya markasıyla el sıkıştığı iddia edilen ünlü oyuncu, kısa süre içinde reklam çekimi için kamera karşısına geçecek. Özdemir'in alacağı rakamı duyanlar kulaklarına inanamadı.

Demet Özdemir'in reklam filmi için alacağı rakam yok artık dedirtti -  Toplumsal Haber

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 32 yaşındaki ünlü oyuncu Demet Özdemir'in anlaşmayı, her şey dahil 25 milyon liraya yaptığı iddia ediliyor.

Ferit Karahan'ın 'Cinlerin Düğünü' filminin çekimlerine hazırlanan Demet Özdemir'in film için 1 ay Erzincan'da kalacağı ifade edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.