SON DAKİKA

Dilan Polat'tan 'uçak aldı' iddialarına sitem dolu yanıt: "İstersek uçak alırız sizi hiç ilgilendirmez!"

Dilan Polat'tan 'uçak aldı' iddialarına sitem dolu yanıt:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'a, eşi Engin Polat’ın uçak aldığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. Polat, uçak iddialarına sosyal medya hesabından cevap verdi, "İstersek uçak alırız sizi hiç ilgilendirmez!"

Dilan Polat Kimdir? Dilan Polat ne iş yapıyor?

Dilan Polat'ın evlilik yıl dönümüyle ilgili paylaştığı videolar sosyal medyaya bomba gibi düştü.Özel uçağa bindikleri görüntüleri yayınlayan Dilan Polat için Engin Polat uçak mı aldı sorusu gündeme geldi. Sosyal medyada hızla yayılan bu iddiaya Dilan Polat'tan yanıt gecikmedi.

Instagram hesabından açıklama yapan Dilan Polat uçağı satın almadıklarını ve kiraladıklarını söyleyerek, "İstersek uçak alırız sizi hiç ilgilendirmez!" dedi.

İşte o açıklama;

“Konuşsunlar ama zerre kadar umrumda değil.Biz daha önce bir çok kez bir yere gideceğimiz zaman özel uçak tercih ettik ve bu bizim kendi insiyatifimiz. İstersek satın da alırız sizi hiç mi hiç ilgilendirmez. İnsanların bu ülkede kazandığı parayla neden bu kadar çok ilgileniyorsunuz? Sizin kazandığınız para da değil, siz de çabalamıyorsunuz size ne? Alada biliriz, almadık uçak kiralandı özel olarak bizim için hazırlandı. Alada biliriz ama mantiken bize uymadı. Çünkü sürekli uçan insanlar değiliz. Ha alıp bunun ticaretini yapmak, alıp ihtiyaç gören insanlara kiralamakta mantıklı gelmedi. O paraya yatıracağımıza başka ticari hamleler yaparız dedik alabilirdik yani mesela size ne bundan anladın mı?”

İşte Dilan Polat'ın uçak açıklaması;

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.