SON DAKİKA

‘Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesi açıklandı... İşte listedeki 3 Türk güzeli...

‘Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesi açıklandı... İşte listedeki 3 Türk güzeli...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Herkesin merakla beklediği ‘Dünyanın En Güzel 100 Kadını’ listesi açıklandı. Her yıl olduğu gibi bu yılda liste TC Candler ve Independent Critics tarafından yayınlandı. Yurt dışında ciddi bir hayran kitlesine ulaşan 3 Türk oyuncu da listede yerini aldı.

Geçtiğimiz yıl 5 ünlü Türk oyuncunun yer aldığı listede bu yıl yalnızca 3 isme yer verildi. Yapay zekanın dahi en güzel kadınlar listesinde altın oran vererek seçmiş olduğu Sydney Sweeney, yayınlanan bu listenin 60. sırasında yer aldı.

Listenin birincisi Jasmine Tookes, 1 Şubat 1991 tarihinde California, Huntington Beach’te dünyaya geldi. 15 yaşında bir model ajansı tarafından keşfedildi. Kısa sürede büyük markaların ve ünlü tasarımcıların ilgisini çekerek defilelerde ve kampanyalarda yer almaya başladı.

Listenin ikincisi Nancy Jewel McDonie (d. 13 Nisan 2000), bilinen sahne adıyla Nancy , Kore asıllı Amerikalı şarkıcı, oyuncu ve sunucu. 10 Kasım 2016’da Mnet’in realite hayatta kalma programı Finding Momoland aracılığıyla kurulan Güney Koreli kız grubu Momoland’ın eski bir üyesidir. 2023’te canlı müzikal tiyatroda da sahne almaya başladı.

Listenin üçüncüsü Lalisa Manobal ya da bilinen sahne adıyla Lisa, Taylandlı rapçi, şarkıcı ve dansçıdır. 2016 yılında YG Entertainment tarafından oluşturulan Güney Koreli kız grubu BLACKPINK’in ana dansçısı, lider rapçisi, alt vokalisti ve en genç üyesidir.

LİSTEDE 3 TÜRK GÜZELİ YER ALDI
Geçtiğimiz yıl 5 ünlü oyuncunun yer aldığı listede bu yıl yalnızca 3 isme yer verildi. İşte listede olan güzeller…

Sıla Türkoğlu'ndan estetik açıklaması! - Herkes Duysun

SILA TÜRKOĞLU
Başarılı oyunculuk kariyerinin yanında güzelliğiyle de ön plana çıkan Sıla Türkoğlu, listenin 33’üncü sırasında yer aldı.

ÖZGE YAĞIZ
Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Özge Yağız, listenin 43’üncü sırasında yer aldı.

HANDE ERÇEL
Son olarak Bambaşka Biri dizisinde rol alan ve yurt dışında milyonlarca hayranı olan Hande Erçel, listenin 53’üncü sırasında yer aldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.