SON DAKİKA

Ebru Gündeş sahnede rahatsızlandı! Hamile olduğu iddia edilmişti!

Ebru Gündeş sahnede rahatsızlandı! Hamile olduğu iddia edilmişti!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ebru Gündeş kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile evlenmesiyle uzun süre magazin manşetlerinde kaldı. Dubai'de evlenen çiftin birlikteliğinin ardından yasak aşk iddiaları gündeme geldi. Hatta Gündeş'in kısa sürede evlenmesinin ardından hamilelik iddiaları da konuşuldu. Ünlü şarkıcı Antalya-Side konserine rahatsızlanarak ara verdi.

2023 yılının sonlarına doğru iş insanı Murat Özdemir ile yeni bir aşka yelken açan Ebru Gündeş, Dubai'de Şubat ayında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. 4. kez dünyaevine giren Ebru Gündeş ve Murat Özdemir hakkında birçok iddia ortaya atıldı.

Gündeş'in kendisinden 12 yaş küçük eşiyle 'yasak aşk' yaşadığı iddia edildi. Hatta Onur Akay, Ebru Gündeş’in 4.5 aylık hamile olduğunu bu nedenle de çiftin jet hızıyla evlendiğini söylemişti.

SAHNEDE RAHATSIZLANDI…

Ebru Gündeş, Antalya-Side konserine rahatsızlanarak ara verdi. Seyircilere 'kısacık bir mola istiyorum' diyerek kulise giden Gündeş geri dönemedi. Kalan 4 şarkıyı vokalistleri söyledi.

Şarkıcının tansiyon sorunu yaşadığı ancak şu an durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.