Ece Ronay: "Dilan Polat'a özendim, aylık 100-200 kalırsa seviniyorum..!"

Ece Ronay:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ece Ronay, katıldığı canlı yayında güzellik merkezine dair, "Dilan Polat'ın hayatı rol model oldu, ben de bu işe girdim" dedi.

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay, Dilan Polat’ın hayatını rol model alarak güzellik merkezi sektörüne girdiğini belirtti. Ronay, aylık kazancını da açıkladı.

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa adlı magazin programına katılan Ronay, "Devasa paralar kazanmıyorum. Şirketi açalı bir sene oldu, kuruluş borçlarımı ödüyorum. Evim ve arabam vardı onları sattım, kredi çektim. Borçlarıma çalışıyorum. 1 sene önce evim 3.5 milyon TL değerindeydi, arabam 1.5 milyon TL değerindeydi. Bankadan da o zaman 1 milyon kredi çektim. 6 milyonluk bir yatırım yaptım" dedi.

Ronay, "Aylık ne kadar para kazanıyorsun?" sorusuna, "Yazın zarar oldu ama bu aralar para kazanıyoruz. Çok ciddi giderimiz var, Bağdat Caddesi’nde kiralar da yüksek. Bana aylık 100-200 bırakırsa seviniyorum" diye yanıt verdi.

'DİLAN POLAT’TAN CİHAZ ALMIŞTIM'

Dilan Polat’tan cihaz aldığını söyleyen Ronay, "Dilan Polat’ın hayatı rol model olmuştu bana. Ben de bu işe girdim. Cihazlarımı ondan aldım ama sonra firmamı değiştirdim. O zaman 1,5 milyon ödemiştim ona, bana indirimli vermişti. Ben sonrasında cihaz firmamı değiştirmiştim" ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.