SON DAKİKA

Ece Seçkin ve İzzet Yıldızhan arasındaki 'Külot' polemiği tekrar alevlendi..!

Ece Seçkin ve İzzet Yıldızhan arasındaki 'Külot' polemiği tekrar alevlendi..!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Geçtiğimiz yıllarda sahnede iddialı kostümler giyen sanatçıları hedef alarak "Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet" diyen İzzet Yıldızhan'a aradan uzun bür süre geçmesine rağmen Ece Seçkin'den fitili ateşleyecek yanıt geldi. Türkücü İzzet Yıldızhan'ı teknesinde yarı çıplak gören Ece Seçkin polemiği tekrar başlattı. Ünlü türkücüden ise jet hızında yanıt geldi.

Ortalık fena halde karıştı! Ece Seçkin, İzzet Yıldızhan'ı hedef aldı! -  Magazin Haberleri - TV100

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan "Burası Türkiye. Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet" açıklamalarıyla bir dönem gündeme gelmişti.

'SAHNE ADABI DENİLEN BİR ŞEY VAR'

Sahnede iddialı kotüm giyenleri hedef alan türkücü İzzet Yıldızhan “Her sanatçının yaşam biçimi var, saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye. Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet. Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir şey var. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf adetlerimize dikkat ediyoruz" demişti.

ECE SEÇKİN KENDİNİ TUTAMADI...

Bu olaydan uzun bir süre gelmesine rağmen Yıldızhan'ın teknede şarkı söylediği görüntüleri gören Ece Seçkin kendini tutamadı.

Ece Seçkin "Bize 'sahneye külotla çıkmayın çocuğumun psikolojisi bozuluyor' diyen İzzet Abime bakın!" diyerek fitili ateşledi:

"İzzet abimin yarı çıplak halde hele loy loy loy yapması ve 18’liği saklayıp kapağı masada unutma ihtimali de benim psikolojimi bozuyor."

İZZET YILDIZHAN'DAN JET YANIT …

Ece Seçkin'in paylaşımından kısa süre sonra hızlıca yanıt veren İzzet Yıldızhan "Bir yıl önce teknede çekilmiş görüntümü bulmuş. Teknede ne giyecektim, takım elbise mi? Yazdıklarına baktım, gülüp geçtim. Hiç kızmam. O genç, sosyal medyada gündem yaratmak isteyebilir. Bana ‘İzzet Abi’ demesi de hoşuma gitti, ne güzel. Loy loy lafına kahkaha attım’’ dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.