Elçin Sangu köpeğiyle birlikte verdiği pozlara beğeni yağdı!

Elçin Sangu köpeğiyle birlikte verdiği pozlara beğeni yağdı!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncularından olan Elçin Sangu, gerek kariyer hayatı gerekse özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Güzel oyuncunun köpeğiyle beraber verdiği pozlara beğeni yağdı.

Rol aldığı 'Kiralık Aşk', 'Çöp Adam' gibi dizilerle uluslararası bir hayran kitlesine sahip olan Elçin Sangu, sosyal köpeğiyle birlikte çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Elçin Sangu'nun fotoğrafları takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Ünlü oyuncunun pozlarına "Şu tatlılığa bak", "Sen hep gül", "Ama bir insan ne kadar güzel ve tatlı olabilir ki?" gibi yorumlar yapıldı.

Elçin Sangu, Televizyon reklamlarında ve kampanyalarda yer almasıyla Türkiye'de en çok aranan ve en çok maaş alan ünlülerden birisi oldu. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce Mersin Üniversitesi'nde Opera bölümünde okudu. Sangu, Televizyon dizilerinde yer almadan önce bir sahne oyuncusuydu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.