SON DAKİKA

"Eşcinsel değilim" demişti! Survivor Nefise Karatay bombayı patlattı..!

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Survivor'daki performansı ile adından söz ettiren isimlerden biri olan Nefise Karatay, Yunan takımında yer alan Fanis'e olan aşkını ilan etmesiyle uzun süre gündemdeydi. Yarışmanın ardından Berna ile hakkında çıkan ilişki dedikodularına da çok kızan Nefise 'eşcinsel değilim' cinsel tercihini açıklamıştı. Nefise Karatay şimdi de hayatında biri olduğunu ve ciddi düşündüklerini açıkladı.

Survivor All Star yarışmasının finalisti Nefise Karatay hakkında yarışmadaki yakın arkadaşı Berna ile ilişki dedikoduları gündeme gelmiş Nefise ise bu iddialara çok sinirlenmişti.

Nefise Karatay katıldığı bir programda hakkındaki iddialar karşısında 'Benim cinsel yönelimim kesinlikle bir erkek ile olan ilişki. Çıkınca çok fazla Berna ile ilgili çirkin şeyler gördüm. Şoklar içerisindeydim böyle bir şeyi asla düşünmedim. Klipleri gördükçe ben de çok şaşırdım. Cinsel tercihim bir erkek tarafındayım, eşcinsel değilim' açıklamasını yapmıştı.

BOMBAYI PATLATTI…

Survivor Nefise şimdi de bombayı patlattı.

Hayatında biri olduğunu açıklayan Nefise, 'ciddi düşünüyorum. Belki de seneye ciddi bir şey olabilir. Daha önceden tanışmış olduğum birisiydi zaten. Çok ciddi düşünüyoruz.' ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.