SON DAKİKA

Farah Zeynep Abdullah'tan sonra bir bomba daha! Süperstar Ajda Pekkan Kızılcık Şerbeti'nde!

Farah Zeynep Abdullah'tan sonra bir bomba daha! Süperstar Ajda Pekkan Kızılcık Şerbeti'nde!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Cuma akşamları SHOW TV'de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dikkat çeken konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyenleri ekrana kilitliyor. Kızılcık Şerbeti 41. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Sesi ve şarkılarıyla yıllara damga vuran Ajda Pekkan, Kızılcık Şerbeti'ne konuk olacağı haberi de gündeme geldi.

"BAYILARAK İZLİYORUM"

Geçtiğimiz nisan ayında Antalya’da sahneye çıkan Ajda Pekkan’ı dinlemeye gelenler arasında 'Kızılcık Şerbeti'nde 'Fatih' karakterini canlandıran Doğukan Güngör de vardı. Oyuncuyu gören Süperstar, konsere kısa bir ara vererek dizi hakkındaki duygu ve görüşlerini paylaşmıştı.

Ajda Pekkan, "Bayılarak izliyorum, cuma akşamları; benim bütün ekibim, bütün arkadaşlarımca hiçbir randevu alınmıyor. O sinerji herkese geçti. Tebrik ediyorum, takdir ediyorum, devam edin. Bütün arkadaşlara çok selamlar" demişti.

Ajda Pekkan, Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısını aradı - Fotoğraf Galerisi

O anların videosunu sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu Doğukan Güngör ise, "İnsan olduğu yere boşuna gelmiyor. Bütün ekibe sonsuz selamını, sevgisini, desteğini iletti sevgili Ajda Pekkan Antalya’da hem de konseri bölüp… İyi ki varsın hep ol 'Kızılcık Şerbeti'! Bütün ekip arkadaşlarım ne kadar gurur duysanız az" ifadelerini kullanmıştı.

AJDA PEKKAN HANGİ ROLDE OLACAK, NE ZAMAN EKRANA GELECEK?

Süperstar Ajda Pekkan dizide kendini oynayacak. Ajda Pekkan'lı bölüm yılbaşı gecesi ya da 29 Aralık Cuma gecesi yayınlanacak.

KIZILCIK ŞERBETİ 41. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kızılcık Şerbeti'nin gelecek hafta yayınlanacak olan bölümünde (41. bölüm) Ömer (Barış Kılıç)'i kadın arkadaşıyla gören Kıvılcım (Evrim Alasya) bu durumdan çok etkilenmiştir. Ömer (Barış Kılıç) ise kafasındaki sorulara cevap arıyor, abisi ile dertleşiyordur.

Ömer’i kadın arkadaşıyla gören Kıvılcım bu durumdan çok etkilenmiştir. Ömer ise kafasındaki sorulara cevap arıyor, abisi ile dertleşiyordur.

Bebek Abdullah’ın hastalığı aileyi panik yapsa da bebeğin sarılık olduğu anlaşılacak ve Nilay bebeğiyle bir gün hastanede kalacaktır.

Alev ve Rüzgar birlikteliğini kıskanan Helin onları ayırmak için bir kumpas kurmaya kalkacak ancak Rüzgar onun oyununu bozacaktır.

Kıvılcım onu arayarak okumak istediğini söyleyen bir kıza yardım etmek istediğinde en büyük desteği Rüzgar ve Ertuğrul’dan görecektir.

Nursema’nın hastalığı ağırlaşacak, Umut ile hastaneye gittiklerinde durumu öğrenen Fatih yanlarında olacaktır. Ancak Fatih’in ortadan kaybolmasından işkillenen Doğa dayanamayıp onu takip edecek ve hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaşacaktır.

Umutlar’ın sorunlarını konuşmak için buluşan Alev ve Abdullah’ı gören Mustafa durumdan şüphelenecek, Nilay ile bir oyun kurarak bu işin aslını öğrenmeye çalışacaksa da kendini berbat bir duruma düşürecektir.
 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.