Fatih Terim'in eski damadı Volkan Bahçekapılı'nın olaylı 'aşk' gecesi!

Fatih Terim'in eski damadı Volkan Bahçekapılı'nın olaylı 'aşk' gecesi!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Fatih Terim'in eski damadı Volkan Bahçekapılı bir kadınla görüntülendi, şoförü gazetecileri tehdit etti.

Fatih Terim’in eski damadı Volkan Bahçekapılı, Bebek’te bir kadınla görüntülendi. Araca bindikleri sırada gazetecilerin görüntü almasına sinirlenen Bahçekapılı, şoförünü gazetecilerin yanına göndererek tehdit etti.

2014'te hayatlarını birleştire Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı geçtiğimiz aylarda 10 yıllık evliliklerine tek celsede son vermişti.

Volkan Bahçekapılı ile Buse Terim

Sabah gazetesinin haberine göre, Buse Terim’in eski eşi Volkan Bahçekapılı önceki gece Bekek’te bir kadınla görüntülendi. Araca bindikleri sırada flaşların patlamasına öfkelenen Bahçekapılı, özel şoförünü gazetecilerin yanına gönderdi.

İş adamının şoförü, ''O fotoğrafları sileceksiniz, yoksa sizin için kötü olur" diyerek gazetecileri uyardı. Ancak istediğini yaptıramayan şoför, aracına geri döndü.

İki çocukları bulunan çift boşanmalarına dair açıklamada bulunmaktan kaçınmıştı.Haftalar sonra sosyal medya hesabında takipçilerinin sorularını yanıtlayan Buse Terim "Hayat ışığımı yeniden kazandım" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.