SON DAKİKA

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan şoke eden iddialar! 'Fiziki ve psikolojik şiddet, tehdit, şantaj...'

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan şoke eden iddialar! 'Fiziki ve psikolojik şiddet, tehdit, şantaj...'
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe ile bir süredir sorunlar yaşıyordu. Ünlü şarkıcı sonunda kızına resti çekti ve 'Tayfur' soyadını ticari amaçlı kullanmasına karşı çıkarak suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Tuğçe Tayfur'da tüm bunların ardından kendini daha fazla tutamadı ve 'fiziki ve psikolojik şiddet, tehdit, şantaj...' diyerek tek tek anlattı. Tuğçe Tayfur'un iddiaları ağızları açık bıraktı.

Son dönemde ünlü isimlerin aileleri ile arasındaki sorunlar gündeme gelmeye başladı. Dilan Çıtak ve İbrahim Tatlıses'ten sonra bir baba kız krizi de Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe arasında yaşandı.

Son olarak sahneleri bırakıp maneviyata yönelen Tuğçe Tayfur, Muhammet Aydın ile evlenmiş ve ikinci çocuğunu dünyaya getirmişti. Ferdi Tayfur düğününe bile gitmediği kızına şimdi de 'Tayfur' soyadını kullanmasını istemediğini bildirdi.

SOYADI KRİZİ ÇIKTI
Usta şarkıcı 'Tayfur' soyadının ticari amaçlı kullanmasına karşı çıkarak suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

İDDİALARI AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI
Tuğçe Tayfur ise babasının bu hamlesine sert bir dille yanıt verdi. Show Haber'e açıklamalar yapan Tuğçe ''Fiziki şiddet, psikolojik şiddet, tehdit, şantaj, karalama, hakaret...'' diyerek yaşadıklarını anlattı.

Babası tarafından maruz kaldığı tehditleri de açıklayan Tuğçe Tayfur ''Artık bir daha sahneye çıkamayacaksın. Sana burayı dar edeceğim. Ya sen öleceksin ya ben öleceğim'' gibi sözler duyduğunu dile getirdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.