SON DAKİKA

Galatasaray'da büyük 'Hadise'! Okan Buruk Hadise ile aşk mı yaşıyor?

Galatasaray'da büyük 'Hadise'! Okan Buruk Hadise ile aşk mı yaşıyor?
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Özel hayatı ve sahne tarzıyla gündemden düşmeyen Hadise'nin adı yeni bir aşk iddiasıyla gündeme geldi. En son Kerem Bürsin'le adı anılan şarkıcının hemen öncesinde ise Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı söylentisi çıkmıştı. Hadise'nin bu kez de Okan Buruk'la adı anıldı.

Geçtiğimiz günlerde Kerem Bürsin ile sevgili oldukları iddia edilen başarılı sanatçı Hadise’nin aşk hayatı oldukça çalkantılı iddialarla sallanıyor.

Bu kez de Hadise'nin bir süre önce eşinden boşanan Galatasaray teknik direktörü sevgili olduğu iddia edildi.

LUCAS TORREIRA İLE AŞK İDDİALARINI REDDETMİŞTİ

Hadise'nin Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı söylentisi çıkmıştı.

Hadise konuyla ilgili; "Evet, beni dinlemeye geldi. Lucas çok yakın arkadaşım. Zaten biliyorsunuz ben sürekli maça gidiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

OKAN BURUK FORMASI GİYDİ…

Ünlü ismin adı yeni bir aşk iddiasıyla gündeme geldi. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la aşk yaşadığı ileri sürülen Hadise'nin geçen haftalarda Okan Buruk için çıkartılan özel tasarım tişört ile şarkı söylemesi, bu iddiaları daha da güçlendirdi.

Okan Buruk ile Hadise'nin aşk yaşadığı iddia edildi

‘Hayat Oyunu’ şarkısının provasını Okan Buruk formasıyla yapan şarkıcı öte yandan Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens ve eşi Katrin Kerkhofs ile sık sık İstanbul'da vakit geçiriyor ve beraber Rams Park'da maç izliyor.

Okan Buruk Hadise Aşkı İddiaları Gündemi Salladı! - Spor Sayfa

OKAN BURUK'UN DEĞİŞEN TARZI…

Okan Buruk, 2007 yılında evlendiği ve 17 yıllık eşi Nihan Akkuş Buruk ile Şubat ayında yollarını ayırmıştı. 2013 yılında da boşanma kararı alarak mahkemeye başvuran çift, daha sonra evliliklerine bir şans daha vermeye karar vermişti. Galatasaray'a bu sezon da şampiyonluğu getiren Buruk'un boşanmanın ardından değişen tarzı dikkat çekmiş, eski tarzından eser kalmayan teknik adamın hayatında yeni bir aşk olup olmadığı ise merak konusu olmuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.