Gözde aşıklar DJ Faruk Sabancı ve oyuncu Esra Bilgiç ilk kez el ele görüntülendi..!

Gözde aşıklar DJ Faruk Sabancı ve oyuncu Esra Bilgiç ilk kez el ele görüntülendi..!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bir süredir birlikte olan DJ Faruk Sabancı ve oyuncu Esra Bilgiç, önceki gece Etiler'de romantik bir akşam yemeği sonrası objektiflere takıldı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, ilişkilerinin gidişatıyla ilgili "Her şey yolunda, çok teşekkür ediyoruz. Bunlar için çok erken, daha müsait vakitte konuşuruz" diyerek gizemli bir tavır sergiledi. Sabancı ise sessiz kaldı.

Esra Bilgiç ile Faruk Sabancı sevgili mi? Oyuncu Esra Bilgiç ile DJ Faruk  Sabancı aşk mı yaşıyor? - Haberler

‘Diriliş Ertuğrul, Ramo ve Kanunsuz Topraklar’ dizilerindeki başarısı ve güzelliğiyle gündemden düşmeyen Esra Bilgiç, gönlünü Faruk Sabancı'ya kaptırmıştı. Bir süredir ilişki yaşadıkları konuşulan çift ilk kez görüntülendi.

Gözlerden uzak ilişki yaşayan oyuncu Bilgiç ile prodüktör ve DJ Sabancı Ulus'taki bir mekan çıkışı görüntülendi.

Mekandan el ele çıkan çift, hızla araca bindi. Muhabirlerin ısrarı üzerine aracın camını açan Bilgiç, "Arkadaşlar çok teşekkür ederiz sağ olun. Her şey yolunda gidiyor" derken şoför koltuğundaki Sabancı sessiz kalmayı tercih etti.

Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı el ele görüntülendi! - Gecce Magazin Haberleri

İlişkilerinin nasıl gittiği sorusu üzerine ise Bilgiç, "Bunlar için çok erken, daha müsait vakitte konuşuruz" diyerek gizemli bir tavır sergiledi. İkili, hızlıca araçlarına binerek oradan uzaklaştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.