Gülben Ergen'in bikinili fotoğraflarına Seren Serengil'den olay yorum: "Bunun kalçaları 46 beden ha..!"

Gülben Ergen'in bikinili fotoğraflarına Seren Serengil'den olay yorum:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Gülben Ergen, Bodrum'daki evinin bulunduğu sitenin iskelesinden denize girerken görüntülendi. Ergen'in bikinili fotoğraflarına Seren Serengil'den olay yorum geldi.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Bodrum Gündoğan'daki evinin bulunduğu sitenin iskelesinde denize girerken görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı 'Nanik'i müzikseverlerle buluşturan Ergen, renkli bikinisiyle dikkat çekti.

Fit görüntüsüyle beğeni toplayan Gülben Ergen, denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkardı. Ergen, deniz keyfinin ardından evinin yolunu tuttu.

Gülben Ergen'in, hem müzik kariyerindeki başarıları hem de tatil keyfiyle gündeme gelmesi, hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Fotoğrafın çeşitli yerlerde dolaşıma girmesinin ardından, Gülben Ergen'in kavgalı olduğu ve Ergen'in açtığı dava yüzünden 3 gün de cezaevinde yatan Seren Serengil'den şaşırtan bir yorum geldi.

İşte o yorum:

'Ahahahhaha ya kenan kendisi çektirip servis ettiriyor. bunun kalçaları 46 beden ha ayıp mı değil ama kandırmak olmuyor sitesinin iskelesinde çekilmiştir sen bunun suratını ve vücudunu yakından gördün mu:)) filtre instagramda hepimiz yapıyoruz ama orası insatagram bunu basina böyle sızdirip gerçekten böyle gibi göstermek;) bak bodrumdayim gideyim yanina çekeyim vucudunu koyayım böyleyse özür dileyecegim ben 51 kgyum benim fiziğim böyle bu kadın 70 kg yapmayın allahaskina ha kilolu olmak ayıpmi veya kalcasinin büyük olması ayipmi tabiiki hayır ama çaba ver spor yap kilonu ver kendine saygı duy biraz kandirmacayla olmaz bu iş insanları aptal yerine koymak? Sizide bunu alet ediyor'

Ardından hızını alamayan Seren Serengil, hikayelerinde Gülben Ergen'in şopsuz olduğunu savunduğu görüntüleri paylaştı.

Bununla yetinemeyen Serengil, "Hangisi gerçek Gülben?" yazarak şoplu olduğunu düşündüğü fotoğraflarla elindeki görüntüleri yan yana koyarak paylaştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.