Güzel oyuncu Burcu Özberk'ten cesur havuz pozları...

Güzel oyuncu Burcu Özberk'ten cesur havuz pozları...
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yer aldığı dizilerle adından söz ettiren 34 yaşındaki Burcu Özberk oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla büyük yankı uyandıran Özberk, yeni paylaşımlarda bulundu. Siyah bikinisiyle objektif karşısına geçen Özberk'e hayranları kayıtsız kalamadı. Ünlü oyuncunun cesur karelerine beğeni yağdı.

Güneşin Kızları, Afili Aşk, Çocukluk, Aşk Mantık İntikam, Kraliçe ve Ruhun Duymaz gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Burcu Özberk, kariyerinin yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor.

BÜYÜK BİR HAYRAN KİTLESİ BULUNUYOR...

2013 yılında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Huricihan Sultan' karakteriyle oyunculuğa ilk adımını atan, son olarak 'Ruhun Duymaz' dizisinde rol alan Burcu Özberk'in büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.

ŞİMDİLERDE TATİLİN KEYFİNİ SÜRÜYOR...

Sosyal medyada 10.2 milyon kişinin takip ettiği güzel yıldız Burcu Özberk şimdilerde tatilin keyfini sürüyor. Burcu Özberk son olarak sosyal medya hesabından havuz paylaşımında bulundu.

SİYAH BİKİNİLİ KARELERİNİ PEŞ PEŞE PAYLAŞTI...

Siyah bikinisi ile güzelliğine güzellik katan Burcu Özberk'e havuzda köpeği de eşlik etti. Tatilinden karelerini paylaşan Burcu Özberk'in bikinili kareleri çok beğenildi.

Kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle sosyal medyayı sallayan Özberk'e bir bakan bir daha baktı. Güzel oyuncunun paylaşımına hayranları da kayıtsız kalamadı.

Özberk'in paylaşımına; "Çok güzelsin, mükemmelsin", "Su gibi, kuğu gibi güzellik", "İçinin güzelliği yüzüne yansıyor" gibi yorumlar yapıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.