SON DAKİKA

Hafsanur Sancaktutan'ın asansördeki bikinili pozuna yorum yağdı!

Hafsanur Sancaktutan'ın asansördeki bikinili pozuna yorum yağdı!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

'Dünyayla Benim Aramda' dizisindeki sahnesiyle günlerce konuşulan ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Kubilay Aka ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından asansörde verdiği bikinili pozunu yayınladı.

Son olarak Kanal D dizisi 'Ya Çok Seversen'de (2023) Kerem Bürsin ile başrolü paylaşan Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz ay 'aşk' sorusuna verdiği yanıtla adından söz ettirmişti.

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen 24 yaşındaki oyuncu, "Kimse yok, ben direkt cevap vereyim. Kalmadı ortalıkta adam" açıklamasıyla çok konuşulmuştu.

AŞIKLAR İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ…

Bu açıklamadan kısa süre sonra Hafsanur Sancaktutan ile meslektaşı Kubilay Aka'nın yeni bir aşka yelken ilişkiye iddia edilmişti.

Aşıklar, önceki gece Çengelköy'deki bir restoranda yemekteydi.

Başarılı oyunculuk performansının yanında sosyal medya hesabından yayınladığı iddialı gönderileriyle de adından söz ettiren Sancaktutan, son olarak asansörde verdiği bikinili pozunu sevenlerinin beğenisine sundu.

Instagram hesabında 1,3 milyon takipçisi olan 24 yaşındaki oyuncunun paylaşımı, 'Aşk yaradı', 'İşte aşkın gücü', 'Yeni aşk, iddialı pozlar' dedirtti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.