SON DAKİKA

Hande Subaşı'ndan Serenay Sarıkaya'ya övgü dolu sözler: "Hem oyunculuğunu, hem de sesini çok beğeniyorum..!"

Hande Subaşı'ndan Serenay Sarıkaya'ya övgü dolu sözler:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ünlü oyuncu Hande Subaşı önceki gün Etiler'deki bir AVM'de görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet eden Hande Subaşı, müziğin içinde bulunduğu her şeyin kendisine iyi geldiğini ifade etti. Subaşı, meslektaşı Serenay Sarıkaya hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Ekranların en güzel kadınlarından olan Hande Subaşı objektiflere yansıdığı alışveriş merkezinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bileğindeki bandajı dikkat çeken Hande Subaşı, "Sporda incittim. Pek bir şey yok ama tam anlamıyla toparlayana kadar takacağım" dedi.

Başarılı oyunculuk kariyerinin yanı sıra şarkıcı yönüyle de bilinen Hande Subaşı, "Pandemiyle beraber sahnelere ara verdim ama çok özlediğimi söyleyebilirim. Şarkı söylerken kendimi çok mutlu hissediyorum. Şu anda da birçok teklif var fakat doğru zamanı bekliyorum" şeklinde konuştu.

Müziği çok sevdiğinden bahseden Subaşı, Seranay Sarıkaya'yı örnek göstererek "Müzikalde oynamak bile beni çok mutlu ifade ediyor. İyi oyuncularda mutlak müzik kulağı vardır ve zorlanmazlar şarkı söylerken. Serenay Sarıkaya örneğin... Hem kendisini, hem oyunculuğunu, hem de sesini çok beğeniyorum. O da yürekten ve severek söylüyor" ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.