SON DAKİKA

Hande Yener'den samimi açıklamalar: "Benden bir tane daha yok... Başka takımın maçına gitmem!"

Hande Yener'den samimi açıklamalar:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden Hande Yener, Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirtti ve "Edin Dzeko 'Beni Sev' şarkımı, Sebastian Szymanski de 'Sebastian' şarkımı sahiplendi. Maçlarda bu iki şarkım çalıyor. Maça gittim tabii ki. Şarkılarımı Galatasaray ya da Beşiktaş sahiplenseydi onların maçına gitmezdim" dedi.

Sibel Arna’nın sunumuyla YouTube’da yayınlanan ‘Ne Olursan Ol Rahat Ol’un bu haftaki konuğu şarkıcı Hande Yener oldu.

“EVLİLİK APTALLIKTIR”

Hande Yener programda evlilikle ilgili soruya şöyle yanıt verdi: “Nasıl bir insana aşık olacağımızı kendimiz seçiyoruz. Geçmiş hatalarımızdan ders alırsak, önyargılı olmazsak mutlu olabiliriz. Ama bana göre evlilik aptallıktır. Bence insanlar bir hatayı bir kere yapsın. Aynı hatayı yapıp farklı bir sonuç beklemek de ne bileyim… İmza attığınız zaman sahibi gibi davranılıyor ve psikolojik şiddete dönüşüyor. Ben bu tip evliliklere kapalıyım. Ama daha cool, daha anlayışlı evliliklere saygı duyuyorum ama ben pek görmedim.”

“SİMGE BAŞKA TAKIMIN MAÇINA GİTTİ AMA…”

Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten Yener “Fenerbahçeli Edin Dzeko ‘Beni Sev’ şarkımı, Sebastian Szymanski de ‘Sebastian’ şarkımı sahiplendi. Maça gittim tabii ki ve sağ olsun başkanımız Ali Koç beni özel bir geceye davet etti, formamı imzaladı. Şarkılarımı Galatasaray ya da Beşiktaş sahiplenseydi onların maçına gitmezdim. Simge Beşiktaşlı olarak Galatasaray’ın maçına gitti. Kendince çözdü durumu ama taraftar bunu anlamıyor. Bir kere beni Beşiktaş davet etti ama gidersem ne olur bilemediğim için gidemedim” ifadelerini kullandı.

“BUNDAN SONRA BANA HALKIN SANATÇISI ÖDÜLÜNÜ VERİN”

Halkın sanatçısı ödülünü almayı önemsediğini söyleyen şarkıcı, “Geçen gün aradılar beni, ödül vereceklermiş. ‘Ne ödülü?’ dedim, ‘En iyi kadın, en iyi şarkı, en iyi klip’ ödüllerinden bahsediyorlar. Onlara ‘O ödülleri yeni gelen arkadaşlarımıza verin, bana halkın sanatçısı ödülünü verin’ dedim. Benim işim o nokta, insanların sesi olmak önemli” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.