Hazal Kaya: "Biri kocama asılırsa çok eğlenirim..!"

Hazal Kaya:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ünlü oyuncu Hazal Kaya konu olduğu bir programda çarpıcı açıklamalar yaptı. Kaya'nın "Aynı masada oturduğum biri Ali’ye asılırsa çok eğlenirim" açıklaması dikkat çekti.

Başrolünü Çağlar Ertuğrul ile paylaştığı ‘Sorgu’ dizisi ile izleyici ile buluşan Hazal Kaya, Sibel Arna'nın programına konuk oldu.

Programda kendisi gibi oyuncu olan eşi Ali Atay ile ilişkinin anlatan Kaya, "Biz birbirine hiç benzemeyen iki insanız. Ama çok seviyoruz birbirimizi. Çok aşığız ve kabul ettik bunu." dedi.

BALPORSUĞU OLMAK İSTERDİM…

Oyuncu, korkak biri olduğunu da söyledi:

“Bir hayvan olma şansım olsa, balporsuğu olmak isterdim. Çünkü korku duygusu yok. Yılan yiyor, aslanlara saldırıyor. Ben çok korkak olduğum için bu beni mutlu ediyor. Çok korktuğum için bu kadar korkusuz zannediliyorum. En çok da insanlardan korkuyorum.”

1 senedir şiddete maruz kalıyorum…

Hazal Kaya, yaklaşık 1 yıldır bir hayranı tarafından tacize uğradığını açıkladı:

“Detaylı anlatıp yeni vakaları tetiklemek istemiyorum ama yaklaşık 1 senedir ben de şiddete maruz kalıyorum. ‘İmdat’ dediğim, çare bulamadım durumlar var. Lütfen yasalar uygulansın. Ölmeyelim artık.”

"ORALARDA ÇOK EĞLENİYORUZ"
Eşine asılanların da olduğunu söyleyen Kaya şu ifadeleri kullandı:

“Aynı masada oturduğum biri Ali’ye asılırsa çok eğlenirim. ‘Doğru mu görüyorum, kocama mı asılıyorsun’ diye sorarım. Ali de o kadar tatlı ki, o durumlarda iltifat alıyormuş gibi davranıyor. Biz oralarda çok eğleniyoruz.”

Çok zor bir yerdeyiz…

Hazal Kaya, başrolünü üstlendiği “Sorgu” dizisi üzerinden son dönemde artan şiddet olaylarına değindi: “Şiddete dair çok ciddi cümleleri olan bir dizi. 10 bölüm boyunca çok ağır şeyler izleyeceğiz. Bir taraftan ülkemizde canlısına tanık oluyoruz. Çok zor bir yerdeyiz. Ölenlerin bir sayı olmadığını, insan olduğunu, birilerinin kızı, birilerinin sevgilisi, birilerinin en yakın arkadaşı olduğunu hatırlatmamız gerekiyor. Şu an yapılması gereken tek şey kanunların uygulanmasını sağlamak.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.