Hülya Avşar, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumunu açıkladı: "Bomba gibiydi, çok iyiydi"

Hülya Avşar, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumunu açıkladı:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Kalp damarında tıkanıklık tespit edilen İbrahim Tatlıses'e önce anjiyo yapıldı, daha sonra 2,5 saat süren operasyonla kalp kapakçığı değiştirildi. Usta sanatçıyı ziyaret edenler içerisinde birçok isim yer alırken dikkat çeken isimlerden biri de Hülya Avşar oldu. Avşar, hastane çıkışı Ahmet Tatlıses'le birlikte açıklamalarda bulundu. Riskli ameliyat sonrası Tatlıses'ten ilk fotoğraf geldi!

İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu! Hülya Avşar ve Ahmet Tatlıses'ten  açıklama...

2011 yılında silahlı saldırıya uğrayan ve uzunca bir süre tedavi gören İbrahim Tatlıses, son olarak kalbindeki rahatsızlık dolayısıyla ameliyat oldu. Kalp kapakçığı değiştirilen Tatlıses’in ameliyatı 2,5 saat sürdü.  Ünlü isim ameliyattan sonra tedbir amaçlı birkaç saat yoğun bakıma alındı.

Tatlıses, geçtiğimiz saatlerde yoğun bakımdan çıkıp, normal odaya alındı. Hülya Avşar, kalp ameliyatı olan İbrahim Tatlıses'i ziyarete geldi. Ahmet Tatlıses ile birlikte hastane çıkışında sorularına cevap veren ünlü şarkıcı, "İbrahim Bey sağ olsun sürekli güzel şeyler söylüyor ama ben utanıyorum vallahi. Kendi aramızda olan şeyler çünkü bunlar. İçinden geliyor söylüyor demek ki sağ olsun. Görüntülü aradı beni İbrahim Bey ameliyat sonrasında. Bomba gibiydi, çok iyiydi" dedi.

İbrahim Tatlıses ameliyat oldu! Oğlu Ahmet Tatlı'yle buzlar eridi, kızı  Dilan Çıtak görülmedi - Magazin Haberleri

"AİLE DEDİĞİNİZ BUDUR"
Yakın arkadaşının, karşılıklı mahkemelik olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile barışmasını değerlendiren Avşar, "Çok sevindim, ben de sosyal medyada gördüm. Harika bir haber. Aile içinde küslük olmaması lazım. Aile dediğiniz de budur" şeklinde konuştu.

Avşar, ayrıca “İbrahim bundan sonra evlenir, onun hızına yetişemiyorum” ifadelerini de kullandı.

Sanatçıyı hastanede ailesinin yanı sıra dostları da yalnız bırakmadı. Ziyaretçiler arasındaki Erol Köse, sanatçı ile fotoğraf çektirdi. İbrahim Tatlıses’in ise birkaç güne taburcu olacağı öğrenildi.

KALP KRİZİNDEN KURTULDU…

Erol Köse, İbrahim Tatlıses’i ziyaret ettiği sırada kendisini kontrol ettirdiğini ve kalp krizinden kurtulduğunu açıkladı: “Anjiyo ve stent takılma işlemim yapıldı. Önce Allah’a, sonra Tatlıses ve Prof. Dr. Mehmet Yazıcıoğlu’na teşekkür ederim.”

Kaynak: 2.sayfa

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.