Hülya Avşar'dan Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'e verdiği cevap olay oldu: " Eser gibi bir çocuğa yürümüşsün..."

Hülya Avşar'dan Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'e verdiği cevap olay oldu:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Talk Show Perileri isimli YouTube programıyla ve programda yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk olarak katıldı.

Programda eşiyle sık sık kavga ettiklerini hatta sahneye bile çoğu zaman küs çıktıklarını açıklayan Berfu Yenenler'i, Hülya Avşar köşeye sıkıştırdı.

Berfu Yenenler, geçen gün Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu.  Eşi ile 'Çift Terapisi' adlı gösteri sahneleyen Yenenler, "Evli olmanız, sahne performansınızı etkiliyor mu?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Sahneye çoğu kez küs çıktık. Kıbrıs ve Göztepe'de sahneye çıkmamıza beş dakika kala kuliste kavga ettik. Ben bağrış çağrış ağlıyorum, sahneye çıkmayacağız sandılar ama en iyi sergilediğimiz performans da o ikisiydi. O alevli kavgalarımız performansımıza iyi yansıyor demek ki."

"MAŞALLAH HİÇ AKLINDA YOKMUŞ"

Hülya Avşar programın ilerleyen dakikalarında ise "Ünlü olmak hiç aklımda yoktu" diyen Berfu Yenenler'e "Güzellik yarışmasına katılmışsın. Eser gibi bir çocuğa sen yürümüşsün. Maşallah hiç aklında yokmuş" yanıtıyla sosyal medyada gündem oldu.


 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.