Hülya Avşar'dan Meryem Uzerli'ye zor soru: "Neden evlenmediler seninle?"

Hülya Avşar'dan Meryem Uzerli'ye zor soru:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bir dönem ekrana gelen ‘Muhteşem Yüzyıl’ isimli diziyle adını duyuran ve uzun bir süre ekranlardan uzakta kalan Meryem Uzerli son rol aldığı dizide Reyan karakteriyle ekrana geldi. Dizideki cesur sahneleriyle çok konuşulan Uzerli son olarak Hülya Avşar’ın sunduğu programa konuk oldu. Uzerli Hülya Avşar’ın kendisine yönelttiği ‘evlilik’ sorusuna verdiği yanıtla gözleri üzerine çekti.

Hülya Avşar, son dönemlerde YouTube'da yayınladığı "Bir Hülya Avşar Sohbeti" isimli programıyla gündeme geliyor. Programın bu haftaki konuğu GAİN'de yayınlacak olan 'Ru'daki cesur sahneleri ile gündemde olan Meryem Uzerli'ydi.

Ru dizisinde rol alan Meryem Uzerli'nin cesur sahnesi sosyal medyada olay  oldu!

Özel hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Uzerli'ye Hülya Avşar "Neden evlenmediler seninle?" diye sordu sonra durumu toparlamaya çalıştı ancak Avşar'ın bu sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Avşar'ın sorusu karşısında neye uğradığını şaşıran Meryem Uzerli ise her zamanki kibarlığı ile açıklamalarına devam etti.

Uzerli; 'O benimle evlenmediler değil. Bazen hayat seni yaşıyor bazen sen hayatı yaşıyorsun. Bir dönem hayat beni yaşadı. En önemli şey bana göre hataları bilmeyerek yapmak' diyerek yanıt verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.