SON DAKİKA

İfşalarına bir yenisini daha ekledi! Deniz Akkaya yasağı deldi! Somer Sivrioğlu ile adliyelik oldu!

İfşalarına bir yenisini daha ekledi! Deniz Akkaya yasağı deldi! Somer Sivrioğlu ile adliyelik oldu!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin ile yaşadığı ilişki Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Akkaya ve 16 yaşındaki kızının karakolluk olmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçmişti. Geçtiğimiz günlerde koruma altına alınan Ayşe'nin babasının yakın arkadaşı Somer Sivrioğlu ile yurtta görüştüğü ortaya çıkmıştı.Bu haberin ardından çıldıran Akkaya, Sivrioğlu'nu hedef aldı. Akkaya ile Sivrioğlu'nun adliyelik olduğu öğrenildi. Öte yandan kızına ait ikinci bir telefon bulduğunu duyuran Deniz Akkaya, ifşalarına bir yenisini daha ekledi.İşte detaylar...

Eski manken Deniz Akkaya, kızı Ayşe Önbilgin'in kendisine saldırıp balkona kilitlediğini söylemesiyle gündem yarattı. Devlet korumasına alınan Ayşe Önbilgin ise iddiaları yalanladı. Annesini suçladı. Olay günü yaşananları Ayşe, savcıya şöyle anlattı:

"Annem 'Senden nefret ediyorum' dedi. İçinde termos olan çantamı bana fırlattı. Çeneme geldi. Canım acıdığı için 'Oha' dedim. Annem bana 'Benimle bu ses tonuyla konuşamazsın' deyip tokat attı'. 'O. çocuğu, kötü tohum, şeytan...' gibi hakaretler etti."

UZAKLAŞTIRMA KARARI!

Ayşe bunları söylerken Deniz Akkaya X'teki hesabından bir açıklama yaptı. Konuyla ilgili soruları yanıtlamayacağını her şeyi kendi YouTube kanalından anlatacağını vurguladı.

Ancak bombaları bununla sınırlı kalmadı. Akkaya, açıklamalarına ünlü şef Somer Sivrioğlu'nu da kattı.

SOMER ŞEF'E ÖFKE DOLU SÖZLER...

Akkaya, eski eşi Efe Önbilgin'in eski ev arkadaşı olan Somer Şef'in kızını görmeye gittiğini belirtip öfkelendi. "Karısını aldatan adamın orada işi ne!" diyen Akkaya, "Bana iki kez sorulmasına ve izin vermeme rağmen Somer Şef'e adresi kim söylüyor? Eski eşini kendisinden 25 yaş küçük biriyle aldatan Somer Şef'e nasıl izin veriliyor? O şişkoya da dava açacağım. Bu adamda hiç beyin yok mu? 'Dış kapının dış mandalıyım' demiyor mu? Kızım bu şahsı hiç tanımıyor. Sadece babasının eski ev arkadaşı." ifadelerini kullandı.

1 AY KONUŞMAMA KARARI ALDIRDI...

Sivrioğlu, tüm bu yaşananların ardından kendisini hedef alarak itibarsızlaştırmaya çalıştığı ve kara kampanya yürüttüğü gerekçesiyle Deniz Akkaya hakkında 1 ay konuşmama kararı aldırdı.

Somer Sivrioğlu dilekçesinde, Deniz Akkaya'nın uyguladığı şiddet nedeniyle devlet korumasına alınan kızının bulunduğu çocuk evini ziyaret ettiğini, oradaki tüm çocuklara moral verdiğini belirterek, bunu öğrenen Akkaya'nın kendisine ağır hakaretler ettiğini ve iftiralarda bulunduğunu ileri sürdü.

Konuşma yasağı gelen Akkaya ise bu yasağı deldi. Akkaya kızıyla ilgili bir ifşa daha yaptı.

Kızının odasını hayatında ilk kez kurcaladığını belirten Deniz Akkaya, Twitter (X) hesabından bu sefer de kızına ait ikinci bir telefon bulduğunu açıkladı.

Deniz Akkaya, "Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın … bütün güvenimi yerle bir… Yepyeni bir iPhone… Yine kilitli ama kendi ismi yazıyor. Allah'ım sen aklıma mukayyet ol" dedi.

Gelen yorumlar üzerine paylaşımlarına devam eden Akkaya, "Bu arada şu anki fiyatı en az 60.000 TL olan bir telefonu çocuğumun nereden aldığını/kimden aldığını bilmek onun sınırlarını ihlal etmek değildir. Bir telefonun şifresi ile uğraşırken ikincisi çıktı .Akıl sağlığı yerinde olan bir insan bu konuda endişe duyar son derece doğaldır ." ifadelerini kullandı.

NELER OLMUŞTU?

Deniz Akkaya, hem kariyeri hem özel hayatı hem de açıklamalarıyla sık sık magazin manşetlerinde yer aldı.Attığı her adımla adından söz ettiren ünlü manken, bu kez bambaşka bir olayla gündeme geldi.

Uzun bir süredir sosyal medyadan uzak duran Deniz Akkaya, geçtiğimiz saatlerde Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımla kendi kızını ifşa etti.

Deniz Akkaya, 2010'da boşandığı Efe Önbilgin ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Ayşe Önbilgin'in kendisine saldırıp balkona kilitlediğini iddia ederken anlattıklarıyla herkesi şaşkına çevirdi. "Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin" diyen Akkaya, son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kalıp hayatının kabusa döndüğünü söyledi.

Eski eşini "bir ruh hastası" diye anan Akkaya, kızı için verdiği velayet savaşının bir ömür sürdüğünü ifade etti ve mesajının devamında şu iddialarını dile getirdi:

"Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim.

Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kilitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikastı yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin"

Bir sonraki mesajında gelen bazı yorumlara tepki gösteren Akkaya, şu ifadeleri kullandı: "Beni saatlerce balkona kilitleyen kızım, polisleri aramaya cesaret edemez derken aramam neticesinde gelen ekiplere çıkardığı zorluk yetmedi bir de beni dövdü diyerek itibar suikastın geçti.

Ben bu hayatı, birileri üstünde tepinsin diye inşa etmedim. Bilip bilmeden bu hayatı yorum yapmayın"

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.