SON DAKİKA

İman Casablanca'dan samimi itiraflar: "İki tane karakterim var, ortama göre değişiyor..!"

İman Casablanca'dan samimi itiraflar:
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

2018 Best Model of The World birincisi İman Casablanca, 8 yıldır Türkiye'de yaşıyor. Fas'ta doğup büyüyen oyuncu, Moodboard Mag dergisine röportaj verdi. "Genel olarak iki tane karakterim var, ortama göre değişiyor. Samimi olduğum insanlara karşı aşırı komik, enerji dolu, sempatik biriyim. Ancak tanımadığım insanların yanında çok sakinim, hatta fazla konuşmam. Önce izlemeyi ve dinlemeyi tercih ederim" dedi.

Son olarak 'Baraj' dizisinde rol alan İman Casablanca, Moodboard Mag dergisine verdiği röportajda; 

“Genel olarak iki tane karakterim var, bunlar da ortama göre değişiyor. Tanıdığım ve samimi olduğum insanlarla karşı aşırı komik, enerji dolu, sempatik ve mizah kapasitesi yüksek biriyimdir. Ancak tanımadığım insanlarla çok sakin hatta konuşmayan biriyim. Özellikle ilk buluşmalarda karşı tarafı dinlemeyi tercih ederim daha çok. Böylece o kişiye karşı nasıl davranacağımı ve onunla nasıl bir ilişki kuracağıma karar veririm.”

-Oyunculuk ile ilgili bir eğitimin var mı? Ya da bu alanda kendini geliştirmek için neler yapıyorsun?

“Kendimi bildim bileli oyuncu olmak istedim ama kendi ülkemde değil. Bu mesleği yurt dışında icra etmek hayalimdi. Tutucu bir ailem olduğu için bu isteğim hiçbir zaman kabul görmedi. Ben de sinemaya ve oyunculuğa merak salarak ilk etapta kendi kendimi yetiştirmeye çalıştım. Daha sonra ailemin benim için seçtiği meslek olan matematik mühendisliğini bitirmek için yurt dışına çıktığımda, Paris’te oyunculuk eğitimi aldım ve “École de méthode stanislavski’‘den mezun oldum. Mutlaka oyuncu olacağımı bildiğim için yaşadığım her yerde eğitim aldım. Paris’ten sonra Dubai, Lübnan ve  Türkiye’de eğitim aldım. Türkiye’de Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve  Mint  Akademi’de eğitim aldım. Bu eğitimlere ek olarak Türkiye’deki pek çok değerli hocadan bire bir özel dersler gördüm. Eğitime aşık biri olarak kendimi geliştirmek ve hep daha iyisini yapabilmek için uğraşıyorum. Yıllarca şan eğitimi aldım ve dört ayrı dilde şarkı söyleyebiliyorum. Şu an ise binicilik dersi alıyorum.”

Yazının devamı için TIKLAYIN!

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.