İnci Taneleri'nin Ayçası, Ülkü Hilal Çiftçi sesiyle büyüledi..!

İnci Taneleri'nin Ayçası, Ülkü Hilal Çiftçi sesiyle büyüledi..!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Dönence dizisinde canlandırdığı 'Gülce' karakteriyle büyük beğeni toplayan Ülkü Hilal Çiftçi son dönemlerin en popüler genç oyuncularından biri oldu. Şimdilerde İnci Taneleri dizisindeki 'Ayça' karakteri olarak karşımıza çıkan Çiftçi şarkı söylediği anları sosyal medya heabından yayınladı. Genç oyuncu beğeni yağan videoyla yeteneklerini bir kez daha sergiledi resmen.

Küçük yaşlardan beri dizi, film ve reklam setlerinde yer alan Ülkü Hilal Çiftçi son dönemlerde yıldızı parlayan bir isim.

İlk olarak Arka Sokaklar dizisiyle karşımıza çıkan genç oyuncu 2014 yılında yayınlanan ve o döneme damgasını vuran Karadayı dizisinin kadrosunda da yer almıştı.

Yeteneklerini epey küçük yaşlardan itibaren göstererek pek çok projenin dikkati çekmeyi başaran Ülkü Hilal, ‘Kocan Kadar Konuş’, ‘Sen Benimsin’, ‘Göç Zamanı’ gibi birçok yapımın da kadrosuna dahil edildi.

Siccin adlı korku filmi serinin yapımlarında da canlandırdığı "Elif" karakteriyle büyük beğeni toplayan genç oyuncu Güldüy Güldüy Show'da da sahne almıştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.