İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'den cesur tatil pozları..!

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'den cesur tatil pozları..!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi İnci Taneleri'nde canlandırdığı Dilber karakteriyle büyük yankı uyandıran Hazar Ergüçlü, sevgilisi Efe Çelik ile dolu dizgin tatiline devam ediyor. Son olarak Instagram hesabından peş peşe tatil pozlarını paylaşan Ergüçlü, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Leopar desenli bikinisiyle ortalığı kasıp kavuran Ergüçlü'ye hayranları da kayıtsız kalamadı.

Dilber”den bikinili pozlar

Yer aldığı projelerle ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, son dönemde 'İnci Taneleri' dizisinde hayat verdiği 'Dilber' karakteriyle gündemden düşmüyor.

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla da dillerden düşmeyen Ergüçlü, sevgilisi Efe Çelik ile birlikte tatilin keyfini çıkarıyor.

BİR BAKAN BİR DAHA BAKTI...

Tatil pozlarını Instagram hesabından peş peşe paylaşan Ergüçlü, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Siyah bikinisiyle objektif karşısına geçen ünlü güzele bir bakan bir daha baktı.

BİNLERCE BEĞENİ YAĞDI...

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'den cesur tatil pozları! Leopar desenli bikinisiyle ortalığı kasıp kavurdu! O karelerine bir bakan bir daha baktı - Resim: 4

KAYALIKLARA SERE SERPE UZANDI

Kayalıklara sere serpe uzanan Ergüçlü'ye hayranları da kayıtsız kalamadı.

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'den cesur tatil pozları! Leopar desenli bikinisiyle ortalığı kasıp kavurdu! O karelerine bir bakan bir daha baktı - Resim: 5

"ÇOK GÜZEL VE DOĞAL"

Ünlü oyuncunun paylaşımına; "Çok güzel ve doğal", "Doğal güzelsin", "Muhteşemsin", "Harikasın" gibi yorumlar geldi.

Oyuncu Hazar Ergüçlü'den tatil fotoğrafı geldi! Minik bikinisine yorum yağdı

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.