SON DAKİKA

Influencer Duygu Özaslan'ın 'kadınlara ilişki tavsiyeleri' sosyal medyayı salladı!

Influencer Duygu Özaslan'ın 'kadınlara ilişki tavsiyeleri' sosyal medyayı salladı!
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Sosyal medyada iki milyondan fazla takipçisi olan influencer Duygu Özaslan'ın 'ilişki tavsiyeleri' videosu sosyal medyada gündem oldu. Özaslan, "Erkeklere trip atmak yerine hiç cevap vermeyin, buluşmayın ve hikaye yanıtlarını açmayın. Ona ihtiyacınız yok, bonus gibi düşünün." dedi.

Makyajla Spor Yapan Duygu Özaslan Yine Gündem Oldu

Influencer Duygu Özaslan yaşam ve moda alanlarında içerik üretse de, ilişkiler konusunda da takipçilerine rehber oldu.

Özaslan, yaptığı son TikTok paylaşımında verdiği 'ilişki tavsiyeleri' ile çok konuşuldu.

DUYGU ÖZASLAN KİMDİR?
Tam adı Duygu Özaslan Mutaf olan sosyal medya fenomeni 17 Nisan 1991'de İstanbul'da dünyaya geldi. Basketbolcu Can Maxim Mutaf ile evlenmiştir.

İstanbul Üniversitesi İspanyol Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim alsa da eğitimini yarıda bırakan Duygu Özaslan, özellikle Youtube'da makyaj ve vlog tarzında videolar yayınlamaktadır. Instagramda 2 Milyon takipçisi bulunmaktadır.

YouTuber ve Instagram fenomeni Duygu Özaslan, Şeyma Subaşı'nın kendisini  Instagram'da engellediğini söyledi! Duygu Özaslan kimdir - Magazin  Haberleri - TV100

Bir çok kez haberlere konu olan Duygu Özaslan, bir dönem sahanda yumurtayı Türkçesi yerine "sunny side up" şeklinde ifade etmesi çok konuşulmuştu.

Bir çok ödüle aday gösterilen Özaslan 2018'de INFLOW Awards'da En iyi Influencer ve Marka İşbirliği dalında, 2020'de INFLOW Awards'da En İyi Moda Influencer Kampanyası dalında ve 2021'de Girne Amerikan Üniversitesi Golden Wings Dijital İçerik Ödülleri'nde En iyi Influencer dalında ödül kazandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.